Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28026 tot 28030
Bron: parool.nl
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

Crisis over, herstel, einde recessie: me hoela!

In crisis is net als in oorlog de waarheid het eerste slachtoffer. Al een aantal weken worden we bestookt met mededelingen dat het ergste voorbij is, dat de crisis zijn dieptepunt heeft bereikt en we zo zoetjesaan op herstel mogen hopen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Particulieren doen het zelf

Via internet brengen geïnteresseerden en betrokken particulieren jaarlijks miljarden bijeen voor het financieren van nieuwe initiatieven en startende ondernemingen.  Dit zogenaamde crowdfunding krijgt ook in Nederland steeds meer voet aan de grond. Waar je vroeger bij banken ging aankloppen voor krediet, nou, die zijn steeds minder geneigd tot dit verlenen. Privépersonen zijn dus alweer een nieuw initiatief gestart – een teken des tijds – om die leemte te vullen. In 2012 werd zo ruim 2 miljard euro bij elkaar gebracht voor meer dan een miljoen verschillende doelen, en voor dit jaar wordt een verdubbeling verwacht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

België verkoopt patrimonium

De Belgische staat zit krap bij kas en verkoopt dezer dagen enkele opmerkelijke gebouwen. Dat schrijven De Standaard en De Tijd.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

'Vestigingen Rabobank onder verscherpt toezicht hoofdkantoor'

Dat meldt de NOS. Nog eens dertig banken komen onder een lichtere vorm van toezicht te staan. Deze banken zouden zaken niet op orde hebben, zich niet aan de regels houden, geen winst maken of te hoge kosten hebben.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

Miljard aan particulier geld zit vast in kantoren

Tienduizenden particuliere beleggers kunnen waarschijnlijk fluiten naar hun geld dat vastzit in vastgoedkantoren.

Vele tienduizenden particuliere beleggers kunnen niet bij het geld dat ze hebben geïnvesteerd in Nederlandse kantoren. Hun inleg van ruim 1 miljard euro is bevroren en het is onwaarschijnlijk dat zij hun volledige inleg zullen terugzien.