Nieuws / Artikelen met het woord

58208 artikelen gevonden. Artikel 28026 tot 28030
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

4 mythes over een dalende goudprijs ontkracht

De goudmarkt kan soms vreemde bewegingen maken. Een paar jaar geleden voorspelde men het einde van de dollar, hyperinflatie, de val van de Comex, een crash van de aandelenmarkt,... en dit zou allemaal positief moeten zijn voor de goudprijs. De realiteit draaide anders uit. Nu zijn het vooral de mythes waarom goud verder zal dalen die ontkracht moeten worden volgens Financial Sense.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Is het tijd om uw geld van de bank te halen?

U heeft voldoende geld op uw rekening, maar als u met uw pinpas wilt betalen krijgt u van de caissière in de supermarkt te horen dat uw saldo niet toereikend is. Toch weet u zeker dat er voldoende saldo moet zijn. U laat de caissière nog een aantal pogingen doen, maar steeds met hetzelfde resultaat. Oké, dan zal er wel ergens een foutje zijn gemaakt. U laat de juffrouw van de kassa uw boodschappen apart zetten en spoedt u naar de dichtstbijzijnde geldautomaat want die zal het vast wel doen. Aangekomen bij de geldautomaat verwondert het u dat er een flinke rij staat. De één na de ander druipt echter af omdat deze automaat niet schijnt te werken. Nog steeds is uw argwaan niet gewekt en u gaat op zoek naar een andere automaat. U prijst u gelukkig als u er een vindt waar niemand voor staat en u gelijk uw transactie kan doen. U krijgt het al wel héél warm als blijkt dat ook deze geldautomaat u laat weten dat uw saldo niet toereikend is. U laat de boodschappen voor wat ze zijn en haast u naar huis om via internetbankieren te kijken wat er nou precies aan de hand is. Thuis aangekomen moet u constateren dat internetbankieren niet werkt…

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Iedereen werkt weer in 2014

Onderzoeksbureau Panteia presenteert een pakket maatregelen dat op korte termijn 100.000 mensen aan werk moet helpen. In de visie van Panteia moeten vooral maatregelen genomen worden die de banenmotor MKB weer flink aan de gang krijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Optiemarkten vertellen ons dat we goud moeten kopen

De recente nerveuze bewegingen in het goud vertellen ons dat we het plaatje op lange termijn niet uit het oog mogen verliezen. Er zijn 2 katalysatoren die momenteel op de goudprijs inspelen. Meest voor de hand liggend is uiteraard de situatie in Syrië die nog altijd uit de hand kan lopen.

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Versobering pensioen alleen in belang kabinet. Bedrijfl werknemers worden niet beter van

Wientjes voert de druk op de Eerste Kamer op -

Het wapengekletter van werkgeversbaas Bernard Wientjes is te zien als een goed getimed slotoffensief in zijn lobby voor het Sociaal Akkoord. Maar de politiek beslist – ook over de pensioenversobering.