EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28026 tot 28030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2013

Eerste voedselbedeling in het Verenigd Koninkrijk sinds 1945

Voor het eerst sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog gaat het Rode Kruis deze winter voedsel bedelen in het Verenigd Koninkrijk. Door de economische crisis is de armoede er toegenomen. Dat meldt de hulporganisatie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2013
Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2013

De elektrische auto: zijn tijd te ver vooruit?

In de eerste zes maanden werden in buurland België slechts 40 elektrische auto’s verkocht. Dat zijn er op jaarbasis nog minder dan de 149 die er in 2012 aan de man werden gebracht… De regering aldaar probeerde het gebruik en de verkoop te steunen met een belastingvermindering van 30% maar het mocht niet baten. De minister van Mobiliteit: “

Het businessmodel voor elektrische wagens is tot dusver minder interessant.  Naast de hoge aankoopprijs zijn er nog nadelen zoals het beperkte bereik, de oplaadtijd en nood aan specifieke oplaadinfrastructuur“.  België dreigt de ‘toekomst-boot’ te missen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs