EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28031 tot 28035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Warren Buffett haalt vernietigend uit naar politici

Morgen is het zo ver. Politici in de VS laten het inderdaad erop aankomen, de deadline van 17 oktober is in zicht. Dit alles zeer tot ongenoegen van Warren Buffett, die vernietigend uithaalde naar Washington.

Warren Buffett behoeft geen nadere introductie. De succesvolle miljardair, value investor en oude rot in het vak is meestentijds ook nog eens de beminnelijkheid zelve. U moet van goede huize komen om het aan de stok te krijgen met het Orakel uit Omaha. En toch is dat politici in Washington nu gelukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Gevolgen schuldenplafond VS voor Nederland

Als het de politici in de Verenigde Staten niet lukt om voor donderdag de limiet van het schuldenplafond te verhogen, betekent dat op korte termijn niet zo heel veel voor de Nederlandse burger. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Wim Boonstra’s ‘Geld speelt (g)een rol’

De oratie van de heer Boonstra op 11 oktober 2013 leek zoveel belovend. Trots had de Vrije Universiteit Amsterdam op haar website aangekondigd:

De manier waarop het geld in omloop wordt gebracht, het ‘geldscheppingsproces’, staat als uitvloeisel van de huidige financiële crisis volop in de schijnwerpers. Nogal wat analisten hebben ‘ontdekt’ dat het meeste geld niet door de overheid of de centrale bank in omloop wordt gebracht, maar door commerciële banken. Zij vinden dat de overheid het monopolie op geldschepping zou moeten hebben en dat de huidige situatie dus ongewenst is. Wim Boonstra concludeert in zijn oratie dat het goed is om nog eens kritisch naar de rol van banken in het geldscheppingsproces te kijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Staat in beroep over vakantiedagen

De Nederlandse staat legt zich niet neer bij een uitspraak van het gerechtshof over de opbouw van vakantiedagen tijdens ziekte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

De tweede grootste bank van Mexico ligt plat

Het systeem van Banamex, de tweede grootste bank in Mexico en een dochteronderneming van Citibank, ligt al sinds maandagmorgen plat. Klanten van de bank kunnen geen geld meer uit de muur halen, kunnen geen transacties niet meer doen,... Meer dan 27 miljoen klanten blijven al enkele dagen in het ongewisse, aldus SilverDoctors.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs