Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28031 tot 28035
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Alles draait alleen maar om vertrouwen

Wanneer gaan we politici en media nu eens op hun verantwoordelijkheden wijzen? Het constante gemekker, gedraai, gelieg en bedrog neemt groteske vormen aan, terwijl men zich blijft verschuilen achter het zogenaamde feit dat economie geen exacte wetenschap is. Zoals ik niet in de toekomst kan kijken, kunnen zij dat ook niet. De tijden van het blijven roepen dat het “echt wel goed komt met die economie” zijn nu voorbij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

In deze situatie steeg de zilverprijs de vorige keren minstens 200 %

De laatste twee keer dat de zilverprijs een rebounce deed van onderstaande trendlijn, was het goed voor een stijging van minstens 200 procent, zo kan je zien op de eerste grafiek van Kimble Charting Solutions.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Schokkend nieuws! Spaans bbp ligt 21 % lager

Een ongekende hoge werkloosheid zorgt voor veel minder ontvangsten voor de Spaanse overheid en veel meer sociale uitgaven. De Spaanse banksector is ook nog niet uit de gevarenzone door het steeds stijgend aantal aan slechte leningen. Waarom is de daling van het Spaanse bbp dan nog binnen de perken gebleven?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Deze grote investeerder gelooft sterk in herstel goudprijs

Op de optiebeurs van Chicago werd deze week een opmerkelijke transactie geregistreerd. Een grote investeerder die sterk geloof in het herstel van de goudprijs schreef namelijk 10.100 put-opties Newmont Mining met als expiratiemaand januari en als strike 19 dollar.

Bron: perssupport.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Goudbeleggers kunnen niet meer terecht bij RBS

Goudbeleggers ook niet meer welkom bij RBS

RBS is in korte tijd de tweede bank die beperkende maatregelen treft in het aanbod van fysiek gedekte edelmetaalbeleggingen. Eerder gaf ABN Amro in een brief aan hun klanten aan dat de opslag van fysiek edelmetaal middels de edelmetaalrekeningen werd overgedragen naar een andere partij. Volgens de website van RBS zal de Fysiek Goud Tracker per 2 september aanstaande worden beëindigd en dienen beleggers uiterlijk 27 augustus hun posities te sluiten.