EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28046 tot 28050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

PvdA: verlaag tijdelijk de huur voor huurders met financiële problemen

PvdA wil huur tijdelijk verlagen voor huurders met grote schulden

PvdA wil huur tijdelijk verlagen voor huurders met grote schulden

Je leest het de laatste tijd wel vaker: steeds meer huurders raken financieel in de problemen en gaan gebukt onder de toenemende woonlasten. De gemeente Den Bosch luidde zelfs de noodklok over het groeiend aantal huurders dat onder de armoedegrens duikt. PVDA’er Jacques Monasch denkt huurders met schulden een oplossing te kunnen bieden. Zijn redmiddel: verlaag tijdelijk de huur voor bepaalde individuele gevallen.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Mike Maloney over de "grootste oplichting in de menselijke geschiedenis"

Volgens goudhandelaar Mike Maloney is de Amerikaanse staatsschuld de grootste oplichting in de menselijke geschiedenis. Het schuldpapier wordt nog steeds gezien als zeer veilig bezit, terwijl al lang duidelijk is dat de VS haar schulden nooit kan afbetalen met dollars die dezelfde koopkracht hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

McAlvany: Goud kan in 2013 met 15% stijgen

David McAlvany, van de McAlvany Financial Group, verwacht dat goud in 2013 zal gaan stijgen naar een niveau van $1485,- per troy ounce. Dat zou een stijging van 15% betekenen, vanaf het huidige niveau van $1.280,- per troy ounce.

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Sterke toename subprime hypotheken in Nederland

Een onlangs gepubliceerd rapport over de woonlasten voor kopers en eigenaren-bewoners laat zien dat er steeds meer subprime hypotheken bij komen. Door een daling van de gemiddelde inkomens over de afgelopen jaren zijn huishouders een steeds groter deel van hun inkomen kwijt aan hun huis. Vooral aan de onderkant van de koopmarkt levert dat hele hoge maandlasten op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Kitco: schuldplafond ligt NIET op 17 oktober

Iedereen is er op gefocust dat de Verenigde Staten morgen, 17 oktober, zijn schuldplafond zal bereiken. Zoals we hier al eerder aanhaalden, staat de teller van de Amerikaanse schatkist al stil sinds mei dit jaar op een bedrag dat $ 50 miljard hoger ligt dan het schuldplafond. Maar er zijn nog andere redenen dat de VS nog enige tijd verder kan sukkelen. Maar de effecten op lange termijn zijn desastreus zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs