EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2806 tot 2810
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Als je 7 jaar geleden voor 50 euro bitcoins had gekocht, dan was je nu miljonair

De koers van de virtuele munt bitcoin blijft maar stijgen. In 2010 kostte één bitcoin nog 0,09 dollar, vandaag is dat 1.762,76 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 20.000 procent. Mocht je destijds 50 euro in de munt geïnvesteerd hebben, dan was je nu miljonair geweest.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

China zegt opnieuw miljardeninvestering toe voor nieuwe zijderoute

China steekt miljarden extra in het nieuwe zijderouteproject. In totaal zou het gaan om een kapitaalinjectie van 124 miljard dollar (ruim 113 miljard euro).

China steekt miljarden extra in het nieuwe zijderouteproject. In totaal zou het gaan om een kapitaalinjectie van 124 miljard dollar (ruim 113 miljard euro).

De Chinese president Xi Jinping zegt de investering zondag toe tijdens een topconferentie over het Chinese initiatief 'Gordel en Weg', beter bekend als de 'Nieuwe Zijderoute'. Vertegenwoordigers van tientallen landen zijn op de conferentie aanwezig.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Bijna ‘full-employment’ in de VS, toch stijgen de lonen niet. Waarom?

“Wanneer de werkloosheidsgraad op 4,4% staat, er sinds 2001 nooit meer jobaanbiedingen waren dan vandaag en werknemers sinds 2007 hun oude job nooit sneller inruilden voor een nieuwe dan nu, zijn alle voorwaarden voldaan voor een ‘normale’ loonstijging van 3,5 à 4% per jaar”, schrijft econoom Michelle Meyer van Bank of America in een nota aan haar klanten. Maar toch is dat niet het geval, want de lonen stijgen slechts à rato van 2,5% per jaar. Economen buigen zich al een tijd over de achterliggende oorzaak van het buitengewone fenomeen van stagnerende lonene. Ze komen met 2 verklaringen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Duitsland blijft het goed doen!

De Duitse economie blijft dé steunpilaar van de Europese economie. Uit groeicijfers blijkt alweer de economische kracht van Duitsland. 

De Duitse economie blijft dé steunpilaar van de Europese economie. Uit groeicijfers blijkt alweer de economische kracht van Duitsland. 

De Duitse economie groeide in het eerste kwartaal van 2017 met 0,6 procent en op jaarbasis sterkte het bruto binnenlandse product met 1,7 procent aan. De Duitse motor trekt al verschillende jaren de Europese economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Goed nieuws voor kernenergie: windmolens zullen nooit hun verwachtingen invullen!

Meer jobs, minder uitstoot van broeikasgassen, onafhankelijkheid van olie uit het Midden-Oosten… windenergie lijkt enkel voordelen te hebben. Zo stelt men het ons toch voor. Maar wie de rekening maakt ontdekt dat windenergie helemaal niet zo milieuvriendelijk is en helemaal geen bedreiging vormt voor kern- en steenkoolcentrales!

Dat verhaal mag u natuurlijk niet te weten komen. Overheden spenderen miljarden aan subsidies voor windmolenparken. Kritiek mag je dus niet geven.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs