EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28056 tot 28060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Olie: Libië blijft de achillespees

Dat is nou erg jammer voor consumenten. Daalt eindelijk de benzineprijs aan de pomp eens, gooit Libië roet in het eten. Hernieuwde onrust in het verscheurde land drijft de olieprijs weer op.

De prijsval voor een vat ruwe olie werd tot stilstand gebracht op het moment dat de benzineprijzen in ons land eindelijk omlaag gingen. De olieprijs had op dat moment al een indrukwekkende corrigerende beweging achter de rug, maar de grenzen daarvan lijken in zicht te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

'Nederland nieuwe zorgenkindje EU'

In Nederland wijzen we graag met het vingertje naar Portugal, Spanje en Griekenland, maar de Duitse krant Welt meent dat er een nieuw zorgenkindje is in Europa: Nederland. Samen met Frankrijk, België en Finland wordt ons kikkerlandje bestempeld als 'probleemland'.

Lees verder op spitsnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Dreigend tekort aan vakmensen

Er dreigt een tekort aan vakmensen. Steeds minder jongeren kozen de afgelopen jaren voor een ambachtelijke opleiding tot bijvoorbeeld meubelmaker, stratenmaker, tegelzetter of tandtechnicus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Meer werklozen in Duitsland

Het aantal werklozen in Duitsland is in oktober met 2.000 gestegen tot 2,97 miljoen. Dat maakte het Duitse federale arbeidsbureau vandaag bekend. Economen hadden gemiddeld verwacht dat het aantal werklozen onveranderd zou blijven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013

Hoe lang blijft zilver nog een slapende reus

De globale financiële toestand ziet er vandaag slechter uit dan in 2008, toen het systeem op enkele uren van een volledige shutdown stond. Rond die tijd waren edelmetalen het favoriete toevluchtsoord. De laatste twee jaar trappelen goud en zilver ter plaatste of hebben ze last van serieuze winstnemingen. Voor zilver zijn de fundamenten voor een hogere prijs overweldigend. Wanneer gaat deze reus eindelijk ontwaken?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs