EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28061 tot 28065
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Het grote crisisdebat: Henry Paulson vs James “don’t call me Jim” Gorman

We leven vandaag de dag in een omgeving waar doemdenkers zich bijzonder goed in thuis voelen. De acties van de centrale banken hebben ons naar onbekend terrein gevoerd en het valt niet uit te sluiten dat we op  weg naar huis nog op de nodige ongevalletjes zullen stoten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Tegenlicht: Duitse exit euro oplossing voor crisis

De beste oplossing voor de crisis is misschien wel dat Duitsland de euro verlaat. Nee, niet Griekenland of Spanje, zoals wel vaker wordt beweerd, maar juist de grootste en meest innovatieve economie van Europa. Tegenlicht onderzoekt vandaag deze controversiële en opmerkelijke optie, en laat experts aan het woord die Europa willen redden door de euro op te blazen.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Handelsoverschot stijgt tot hoogste niveau in jaren

België heeft in juli een handelsoverschot geboekt van 2,1 miljard euro. Dat meldt de Nationale Bank van België (NBB) deze namiddag. Het is de derde positieve handelsbalans op rij en het grootste overschot in jaren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Goudkoers daalt in afwachting van de FED

De goudkoers is vandaag bijna een procent lager komen te staan op een koers van 1312 dollar per troy ounce. De belangrijkste reden voor deze daling is dat de markt in afwachting is van de FED, die waarschijnlijk gaat aankondigen dat men gaat starten met het terugschroeven van de steunmaatregelen, het zogenaamde tapering. Dit zet de actuele goudkoers op dit moment onder druk.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

30 miljoen extra voor aanpak jeugdwerkloosheid

Er komt 30 miljoen euro extra beschikbaar voor de bestrijding van de jeugdwerkloosheid. Het gaat om geld uit het Europees Sociaal Fonds. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs