EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28061 tot 28065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

De tweede grootste bank van Mexico ligt plat

Het systeem van Banamex, de tweede grootste bank in Mexico en een dochteronderneming van Citibank, ligt al sinds maandagmorgen plat. Klanten van de bank kunnen geen geld meer uit de muur halen, kunnen geen transacties niet meer doen,... Meer dan 27 miljoen klanten blijven al enkele dagen in het ongewisse, aldus SilverDoctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

Nobelprijswinnaar waarschuwt voor nieuwe zeepbel

De toonzetting over de economie, zeker in de Eurozone, wordt langzamerhand iets positiever. Is de wereld dan eindelijk eens verlost van wat toch wel een erg hardnekkige crisis is geworden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

De Nederlandse hypotheekschuld van 1996 tot 2013

De volgende grafiek op Marketupdate laat zien dat de Nederlandse hypotheekschuld nu vier keer zo groot is als in 1996. Dat terwijl de inkomens niet vier keer zo hoog zijn als toen. Door een stimulerend beleid hebben we ons diep in de schulden gewerkt en zijn huizen veel te duur geworden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

De Vier Ruiters van de Apocalyps

Hoe zit het kapitalisme nu écht in mekaar? Wat zijn precies de achtergronden en de belangen? Wat zijn de grootste problemen en hoe kunnen we die oplossen? De knappe documentaire Four Horsemen van regisseur Ross Ashcroft uit 1911 is eindelijk beschikbaar op het net en wij brengen u deze dan ook.

Die Four Horsemen slaan op de 4 ruiters van de Apocalyps en de term komt uit het boek Openbaringen van het Nieuwe Testament.  Deze 4 ruiters zullen één voor één op aarde verschijnen om dood en verderf te zaaien en de mensheid te vernietigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

PvdA: verlaag tijdelijk de huur voor huurders met financiële problemen

PvdA wil huur tijdelijk verlagen voor huurders met grote schulden

PvdA wil huur tijdelijk verlagen voor huurders met grote schulden

Je leest het de laatste tijd wel vaker: steeds meer huurders raken financieel in de problemen en gaan gebukt onder de toenemende woonlasten. De gemeente Den Bosch luidde zelfs de noodklok over het groeiend aantal huurders dat onder de armoedegrens duikt. PVDA’er Jacques Monasch denkt huurders met schulden een oplossing te kunnen bieden. Zijn redmiddel: verlaag tijdelijk de huur voor bepaalde individuele gevallen.

Lees verder op huurwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs