Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28061 tot 28065
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De goudprijs zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de goudmarkt. Hoewel de goudprijs op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Bron: fuzzyfun.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Al meer dan 10.000 kmo-jobs verloren sinds begin van jaar

Het jobverlies in kmo's blijft aanhouden. In het tweede kwartaal van 2013 was er een daling van de tewerkstelling met 0,24 pct. In de periode voordien was al sprake van een daling met 0,4 pct. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstverlener SD Worx. Beterschap is bovendien niet meteen in zicht.

Bron: piepvandaag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ecuador laat olieboringen Yasuni National Park toe

Ecuador heeft het door de Verenigde Naties gesteunde plan om geld in te zamelen zodat olieboringen in onaangetaste delen van Yasuni National Park in het Amazone regenwoud niet nodig zouden zijn, de rug toegekeerd. Volgens president Rafael Correa omdat rijke landen het initiatief onvoldoende hebben gesteund en zodoende Ecuador geen andere keus laat. De overheid heeft de plannen om olieboringen te gaan doen in het oosten van het park goedgekeurd en de werkzaamheden zullen ergens de komende weken van start gaan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Column Kees de Kort | Geen versnelling

"Het sukkelt voort'', concludeert BNR's Kees de Kort op basis van de cijfers van de Chicago Fed National Activity Index. "Dat is weer bevestigd. Er zit een beetje groei in, maar minder dan het langjarig gemiddelde."