Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 28066 tot 28070
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Griekenland heeft derde hulppakket nodig

Griekenland heeft na 2014 een derde hulppakket nodig. Dat heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble dinsdag tijdens een kiesmeeting in Ahrensburg nabij Hamburg gezegd. Een schuldkwijtschelding sloot Schäuble uit.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Machine maakt lagelonenlanden overbodig

Twintig lange jaren heeft de ondernemersfamilie Kant gewerkt aan de machine die het handmatig pellen van Hollandse garnalen in lagelonenlanden overbodig maakt. De nieuwste machine die vijf keer zo snel werkt dan zijn voorgangers, moet de doorbraak worden. "Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar eindelijk hebben we succes met de machines", zegt Alfred Kant in een interview met DeOndernemer.nl.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Dit goudmijnaandeel breekt NU door uit

Een hoofd-en-schouder formatie in de technische analyse komt voor wanneer een aandeel na een rally corrigeert, daarna een hogere top zet, opnieuw corrigeert, een lagere top zet en ten slotte terug corrigeert tot het niveau van de eerste correctie (de neklijn). Als de koers daardoor zakt, is de trendwijziging definitief. Maar dit patroon kan ook omgekeerd gebeuren.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

LBMA:

  »   Goud en Zilvermarkt   »   “India kan 200 ton goud swappen voor dollars”

Bron: knack.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Vijf bedenkingen bij het einde van de crisis

» Opinie » Columns » Johan Van Overtveldt » Vijf bedenkingen bij het einde van de crisis

De crisis is op zijn einde, zo blijkt uit tal van indicatoren voor het economische herstel voor de eurozone die de afgelopen dagen niet uit de media weg te branden waren. Toch is enige gereserveerd op zijn plaats.