Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 28076 tot 28080
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

OESO ziet economisch herstel in eurozone

Het economisch herstel in de eurolanden wint aan kracht. Dat concludeerde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) donderdag op basis van toonaangevende economische indicatoren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Column Kees de Kort | Engeland derdewereldland

Is Groot-Brittannië nog steeds een bananenrepubliek, Kees de Kort? "Een derdewereldland", zegt de BNR-economiecommentator. "Voor de rest geen problemen."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

“Je hebt nog niets gezien, de S&P 500 kan nog veel hoger”

Het optimisme over de Amerikaanse beurzen viert hoogtij. De optimistische rapporten rollen in een ononderbroken rij van de (digitale) drukpersen. Het blijkt in de praktijk bijzonder moeilijk te zijn om nog iemand te vinden die een bearish standpunt durft in te nemen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Kwart meer Belgen thuis door psychische ziekte

Steeds meer werknemers in ons land komen niet meer naar het werk door een psychische ziekte, schrijft Het Belang van Limburg. Het gaat in veel gevallen om jonge vrouwen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Duitse export groeit minder snel dan verwacht

De Duitse export is in juni trager dan verwacht gegroeid. De export nam op maandbasis 0,6 procent toe tegenover een daling met 2 procent in mei, zo meldde de Duitse statistiekdienst. Economen hadden een toename met 0,9 procent verwacht.