EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28076 tot 28080
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

De Franse overheidsschuld “zal eind 2014 oplopen tot 95,1 procent van het bbp […], oftewel 1.950 miljard euro”, meldt Le Figaro een week voor de presentatie van de begroting van 2014. Dit betekent “een prijskaartje van meer dan 30.000 euro per Franse burger”.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Vrouw rent blootsvoets 1 jaar door Nederland

Iedereen raapt wel eens een leeg plastic flesje van de straat. Maar Anne van Dalen maakt het wel heel bont: zij gaat vanaf 20 september een jaar lang door Nederland al hardlopend zwerfafval opruimen. Ze kwam op haar plan toen ze na een depressie besloot te doen wat ze leuk vind: hardlopen en zwerfafval opruimen.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

10 redenen waarom de goudprijs fors zal stijgen de komende weken

De laatste dagen is er groot optimisme dat het conflict rond Syrië werd bedwongen. Dit heeft onder andere de goudprijs fors parten gespeeld. Je kunt de gevolgen al raden als er nu toch een oorlog zou uitbreken. Volgens SilverDoctors zijn er 10 reden waarom we alsnog een oorlog gaan krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Huizenbubbel in beeld: zo steeg en daalde de huizenprijs per provincie

Het kabinet Rutte heeft grote moeite om de economie weer vlot te trekken. Dat komt mede door de langjarige dip op de huizenmarkt. Maar stabilisatie is in zicht. Een terugblik met de infographic: zo steeg en daalde de huizenprijs per provincie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

HSBC verhoogt haar goudprijs target

Veel waarnemers zitten met de handen in het haar vanwege de daling van de goudprijs. Komt die er echt als een verrassing? In feite niet, verstandige investeerders hadden kunnen vermoeden dat er iets zou gebeuren wanneer het Syrië-verhaal weer naar de achtergrond zou verdwijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs