Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28081 tot 28085
Bron: refdag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Groeiende belangstelling voor lowbudget-uitvaart

De budgetuitvaart wordt steeds populairder, meldt De Volkskrant. Sinds een paar jaar bieden bedrijven uitvaarten aan vanaf 1200 euro. Daarvoor wordt de overledene opgehaald en zonder afscheid gecremeerd.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

65% Londense bedrijven verhoogt salarissen bankiers

De financiële sector in het Verenigd Koninkrijk verhoogt massaal de salarissen van bankiers om de Europese bonusregels te ontwijken.

65 procent van de bedrijven in de Britse financiële sector hebben de salarissen van bankiers verhoogd. Dit schrijft de Financial Times vandaag op basis van een enquête onder honderd financiële dienstverleners. Gemiddeld ging het salaris met een vijfde omhoog.

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Vrachtwagenchauffeur verspilt 500 euro per dag door te slapen

Internationale vrachtwagenchauffeurs die in Nederland lading moeten lossen gooien iedere dag honderden euro's weg omdat ze volgens de wet zo'n 9 uur moeten rusten. Een derde van de rit wordt verspild met stilstaan. De vernieuwde digitale tachograaf die hun rusttijden registreren werken zo feilloos dat er nauwelijks gefraudeerd kan worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Daems wil bonussen voor bankiers kunnen terugvorderen

Bonussen moeten mogelijk blijven voor de bankiers van banken die met belastinggeld zijn gered. Dat vindt Rik Daems, senator voor meerderheidspartij Open Vld. Maar bij verkeerde beslissingen moet het ook mogelijk zijn ze terug te vorderen. Dat zegt hij vandaag in De Tijd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Fitch bevestigt hoogste beoordeling Nederland

Nederland houdt vooralsnog de hoogste kredietwaardering van kredietbeoordelaar Fitch.