EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28081 tot 28085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Rijke gezinnen winnen 200 euro, armste 1 euro in voorstel N-VA

Het N-VA-voorstel om de personenbelasting te verlagen kost Vlaanderen in een eerste fase 812 miljoen euro. Nadien loopt dat op tot 1,15 miljard. Dat berekende professor Economie André Decoster van de KU Leuven. Opvallend is echter vooral het verschil in impact voor arm en rijk. "De winst is wel erg ongelijk verdeeld", zegt Decoster.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Fed heeft een derde, geheim mandaat

Het is genoegzaam bekend. De Fed bewaakt de prijsstabiliteit en is verantwoordelijk, uiteindelijk, voor de arbeidsmarkt. Daar is nu een derde verantwoordelijkheid bijgekomen.

De wereld was tamelijk overzichtelijk voor de crisis uitbrak. De rol van de Fed als belangrijkste centrale bank ter wereld was inflatiebestrijding en het stimuleren van de werkgelegenheid. Tot zover nies nieuws onder de zon. Echter, met de introductie van onorthodoxe maatregelen zoals quantitative easing (QE), is het speelveld ingrijpend veranderd. Zozeer, dat het mandaat van de Fed stiekem zelfs met een derde pijler is uitgebreid. Althans, volgens John Mauldin, financieel expert, uitgever van veelgelezen boeken en nieuwsbrieven en met een behoorlijke staat van dienst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Bedrijfsresultaten VS naar recordhoogte

Nog dagelijks rapporteren Amerikaanse bedrijven hun kwartaalresultaten. Mee- en tegenvallers wisselen elkaar af, maar wat is nu de rode draad in de resultaten?

We zijn goed halverwege het seizoen van de bedrijfsresultaten en dus kan er een eerste stand van zaken opgemaakt worden. Het zal sommigen misschien verbazen maar die zijn uiteindelijk niet eens zo slecht. Maar toch blijft enige voorzichtigheid op wat langere termijn geboden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Derivaten tijdbom ter waarde van 1 quadriljoen

We hebben het over derivaten, afgeleide producten in het hedendaagse economische systeem. Financiële pakketjes in allerlei vormen en maten. Het zijn posities ingenomen door banken, hedgefunds en andere financiële instellingen op onderlinge waarden zoals goud, valuta, olie, aandelen maar ook worden ze gebruikt voor het afdekken van faillissementsrisico’s. De zogenaamde Credit Default Swaps.

Quadriljoen = 1.000.000.000.000.000 ?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Armoede treft ook werkende Vlaming

Werkende Vlamingen hebben het steeds lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen. Alleenstaanden met kinderen hebben het extra moeilijk. Dat blijkt uit een enquête van het vtm-programma Telefacts en onderzoeksbureau iVox. Telefacts zendt vanavond een reportage uit over de 'working poor' in Vlaanderen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs