Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28081 tot 28085
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Vaarwel Nederland

Een vaste baan bij Google opzeggen en zelf gaan ondernemen, en niet alleen dat maar ook voorgoed Nederland vaarwel zeggen om in Nairobi te gaan wonen. Het is niet iedereen gegeven; wel Mark de Blois.  Hij startte zijn eigen bedrijf en wel in het verre Afrika.  Nederland is hem “te klein, te goed geregeld, te saai, en er blijkt altijd al iemand te zijn die met jouw idee aan de slag is”.  Afrika ten zuiden van de Sahara is trouwens de tweede snelst groeiende regio ter wereld.  Je zult er wel bepaalde ongemakken en frustraties moeten bijnemen maar niets weegt op tegen…vrijheid!

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Goudkoorts in Paraguay

Een gat in de grond is niet zo spannend, maar dat verandert snel als er een gouden schat te vinden is. Ongeveer 20 kilometer buiten de hoofdstad van Paraguay zoekt men koortsachtig naar een vermeende schat ter waarde van $453 miljoen. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er op de betreffende locatie veel goud begraven is door Francisco Solano López, een oude president die in de 19e eeuw aan de macht was in het Zuid-Amerikaanse land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Inflatie bereikt hoogste punt sinds 2008

De inflatie is in juli gestegen naar 3.1 procent. Dat is het hoogste punt sinds september 2008

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

'VS steunen Grieken bij economisch herstel'

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zal Griekenland helpen bij de inspanning die het levert om zich te onttrekken uit de zware economische crisis.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Europa valt in slaap

Het is weer augustus en de meeste beleidsmakers van enig gewicht vertoeven weer aan zonnige stranden om bij te komen van weer een rumoerig jaar. Maar dit jaar is het anders. Er lijkt een nieuwe wind opgestoken, de wind van herstel. De Europese economie laat weer sporen van groei zien na bijna 2 jaar van krimp. Volgens president van Rompuy is de rust nu definitief terug gekeerd in Europa. De dreiging van versnippering en uiteenvallen lijkt bezworen! Dat is geen grootspraak gelet op rust op de financiële markten. De rente is laag, de euro is sterk en de aandelenkoersen stijgen.