Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28086 tot 28090
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Werkloosheid in Frankrijk opnieuw gestegen in juli

De werkloosheid in Frankrijk is in juli voor de 27ste opeenvolgende maand gestegen ondanks een lichte herneming van de economische activiteit in de eerste jaarhelft. Dat blijkt uit vandaag door het ministerie van Werk gepubliceerde cijfers.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

‘Larry Summers volgt Bernanke op bij Fed’

Larry Summers wordt de opvolger van Ben Bernanke als de president van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve. Dat meldde de Amerikaanse televisiezender CNBC dinsdag op basis van een bron binnen de organisatie van president Barack Obama.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Het wordt met de dag duidelijker dat er geen fysiek goud meer is

Professor Antal Fekete liet zijn gedacht weten over waarom de backwardation van goud de laatste weken blijft duren. Als goud in backwardation zit, wil dit zeggen dat goud voor toekomstige levering goedkoper is dan goud voor onmiddellijke levering. Dit wijst op een serieuze krapte op de fysieke goudmarkt. Dat backwardation zo lang aanhoudt, wil zeggen dat het met de dag duidelijker wordt dat er geen goud meer is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

De 4 veiligste dividendaandelen op de markt

De spanningen over Syrië nemen toe. Dit is niet zo'n goed nieuws voor de beurzen. Maar Syrië zorgt niet al voor een hogere nervositeit. September is traditioneel een slechte beursmaand. Ook dit jaar kan dat het geval zijn. De Federal Reserve zal beslissen over 'tapering’ of niet en de discussie over het Amerikaanse schuldplafond zal de kop op steken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Sentiment onder beleggers daalt snel

De stieren zijn op de loop en verlaten in snel tempo de arena zegt MarketWatch.

Volgens de American Association of Individual Investors, een graadmeter voor het sentiment onder de particuliere beleggers, is 42,9 % negatief voor de toekomst, 29 % is optimistisch en 28,1 % is neutraal. Als de geschiedenis een goede raadgever is, is dit positief voor de Amerikaanse aandelen de komende maand.