EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28086 tot 28090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Koningin Máxima opent pensioenfestijn

De pensioen3daagse is een initiatief van het landelijk platform Wijzer in geldzaken. Het platform hoopt dat door de aandacht voor pensioenen meer Nederlanders zich gaan verdiepen in hun persoonlijke pensioensituatie.

De derde editie van het evenement richt zich vooral op belangrijke gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op een pensioen, zoals een andere baan, trouwen of scheiden.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Mike Maloney: “Als je merkt dat goud gemanipuleerd wordt, volgt er meestal slecht nieuws”

Volgens Mike Maloney verliest de Amerikaanse dollar binnen enkele jaren haar status als wereldreservemunt. Het buitenland is niet langer bereid om de schulden van Amerika te dragen en treft daarom steeds meer voorbereidingen op een tijdperk na de dollar. Zo sluiten steeds meer opkomende economieën handelsovereenkomsten die het gebruik van Amerikaanse dollars overbodig maken. Daarnaast worden dollarreserves in toenemende mate omgezet in zogeheten ‘hard assets’.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

China en Venezuela sluiten miljardendeal voor olie

De president van Venezuela bracht een staatsbezoek aan China en maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal grote deals te sluiten. Met nieuwe investeringen van Chinese banken en een Chinese oliegigant krijgt de economie van Venezuela een nieuwe impuls. Dat allemaal in ruil voor olie en andere grondstoffen die China hard nodig heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Dit jaar al meer Silver Eagles verkocht dan in heel 2012!

De verkoop van American Silver Eagle munten, die door de US Mint worden vervaardigd, is in 2013 reeds hoger dan de verkoop in het hele jaar 2012.

De verkoop van American Silver Eagle munten, die door de US Mint worden vervaardigd, is in 2013 reeds hoger dan de verkoop in het hele jaar 2012.

Inmiddels zijn er 33,75 miljoen ounces aan zilveren munten verkocht, in vergelijking met met 33,74 miljoen ounce vorig jaar.  Als de verkoop op deze manier doorzet, zal 2013 zelfs het topjaar 2011 gaan inhalen! Toentertijd werden er in een jaar 39,86 miljoen troy ounce verkocht...

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Bijna helft ondernemers moet doorwerken na 67

Veel ondernemers hebben de afgelopen vier jaar veel minder gespaard dan voorheen, of zelfs pensioengeld in hun bedrijf gestoken. Bijna de helft verwacht mede daardoor na zijn 67e verjaardag door te moeten werken.

Terwijl kortingen van enkele procenten op pensioenen van werknemers het nieuws beheersen, lijken ondernemers er ondertussen nog veel slechter voor te staan wat betreft hun oude dag.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs