EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28091 tot 28095
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Olieprijs wordt sterk bepaald door de situatie in Egypte

De olieprijs: zal deze stijgen of dalen? De vraag stellen is een stuk gemakkelijker dan die beantwoorden. Sommige waarnemers zijn verbaasd over de sterkte die de olieprijs aan de dag legt.

Volgens een ING-rapport hoeft die sterkte ons echter helemaal niet te verbazen. De vrees voor een onderbreken van de Suez  handelsroute, zijnde het Suez Kanaal en de SUMED pijplijn, als gevolg van de politieke onrust in Egypte is de belangrijkste reden waarom de olieprijs zo hoog blijft noteren. Het is echter niet de enige reden wat de olieprijs beïnvloed, integendeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Stort China zich op de fel beklaagde goudmijnsector?

2013 is niet het jaar van de goudmijnen. De goudmijnaandelen kende een korte heropleving in juli en augustus, maar kunnen die stijging niet doorzetten. Eerder dit jaar gingen er al tientallen procenten af van de goudmijnaandelen. Maar de redding van de sector kan misschien wel eens uit het Oosten komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Vlaamse boeren zijn gelukkig

De Vlaamse land- en tuinbouwer geeft zijn leven gemiddeld een score van 7,5 op 10. Dat blijkt uit het rapport "Boer(in) in hoofd, hart en nieren" van het Vlaamse departement Landbouw en Visserij. Een enquête in januari 2012 peilde bij 663 deelnemers van het Landbouwmonitoringnetwerk (LMN) naar hoe het gesteld is met een waaier aan aspecten van hun beroeps- en leefsituatie. Op sociaal vlak is het dus verre van kommer en kwel. De ondervraagden zijn harde werkers, maar halen ook veel voldoening uit hun werk. Vooral de zelfstandigheid, de onafhankelijkheid en het leven in de open ruimte worden gewaardeerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Column Kees de Kort | Beter dan de jokers in Washington

De Fed is heeft veel weg van een emmer met kikkers, waarin iedere kikker anders kwaakt. Door verschillende boodschappen uit te sturen voldoet de federale bank volgens macro-econoom Kees de Kort niet aan zijn belangrijkste taak: het rustig houden van de financiële markten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

KPN 100% NL. Of maakt het niet uit?

De overname besprekingen tussen KPN en het Mexicaanse telecombedrijf América Móvil nemen steeds serieuzere vormen aan. Er is veel reuring en er zijn hevige emoties vanwege het zogenaamde verliezen van “onze” nationale trots, KPN. Die emoties zijn te horen vanuit de politiek, bij de huidige KPN-aandeelhouders en vormen ook een mooi onderwerp voor de media.

Verhitte discussies worden er gevoerd over het maatschappelijk belang van de vitale netwerken en onze nationale veiligheid. Veiligheid die al door wet- en regelgeving wordt ondervangen maar waar ook harde afspraken over moeten worden gemaakt nu KPN als belangrijke provider binnenkort wellicht Mexicaans is. Los van de emoties en de politieke belangen – wat loopt nog echt over puur Nederlandse telecom- of ICT-infrastructuur? Bestaat dat eigenlijk wel en… doet dat er nog toe?

Lees verder op blogit.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs