Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28091 tot 28095
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Lagarde begint meer dan ongerust te worden

Bankiers, politici en geldmagnaten hebben een vast spreekwoord namelijk: “Geld maak je met geld” en het maakt niet uit hoe. Daar waar gewone mensen als u en ik bij geld denken aan woorden als vertrouwen, ruilmiddel, arbeidsprestaties, aankopen van materiële zaken en goederen geldt in hun wereld het adagium hoe en waar behaal ik het hoogste rendement.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

In bepaalde werelddelen is er sprake van ware ‘Gold Rush’

Iskandar Husin, secretaris-generaal van de Indonesian Goldsmiths and Jewelers Association, pakte uit met een rapport dat op de goudmarkt goed werd onthaald. Blijkt namelijk dat de consumptie van goud in Indonesië hoge toppen scheert, de vraag zwelt alsmaar aan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Amerika heeft nog voor 7 weken geld in kas

De Amerikaanse overheid zal vermoedelijk tegen midden oktober zonder geld zitten als ze er niet in slagen om het schuldplafond van $ 16,7 biljoen op te trekken. De Republikeinen en de Democraten hebben dus nog een 7-tal weken om tot een overeenkomst te komen, aldus MarketWatch.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Column Kees de Kort | Slecht nieuws is goed nieuws

In de wondere wereld van de beleggingen is een tegenvallend bericht over de economie goed nieuws, zegt BNR's Kees de Kort.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Akkoord over bezuinigingen – ‘koopkracht daalt met 1 procent’

De regeringscoalitie van VVD en PvdA heeft een akkoord bereikt over een extra bezuinigingspakket van 6 miljard euro. Dat liet minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem weten.