Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 28096 tot 28100
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Opmerkelijk drukke handel op de Shanghai Gold Exchange

De Europese en de Amerikaanse investeerders hebben het goud op grote schaal in de steek gelaten maar dat is niet het geval met de Chinezen. De afgelopen weken was er uiterst drukke handel in goud op de The Shanghai Gold Exchange die de rol van de COMEX als toonaangevende goudmarkt lijkt over te nemen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

'Tax Liberation Day': vanaf morgen werkt u voor uzelf

Morgen viert Belgiƫ opnieuw als laatste EU-lidstaat zijn 'Tax Liberation Day', de fiscale bevrijdingsdag. Belgische werknemers worden niet alleen het zwaarst belast in Europa, ook hun belastingen nemen toe, meldt Ernst & Young. 'Tax Liberation Day' is de kalenderdag waarop een werknemer in theorie stopt met werken om belastingen aan de staat te betalen en zijn/haar inkomen mag houden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Duitse studie ziet beterschap bij autobouwers in Europa

De Europese automarkt kende vorig jaar de slechtste cijfers in 17 jaar, en dit jaar gaat het verder bergaf. Maar ondanks dalende verkoopcijfers slagen de noodlijdende merken er wel in hun verliezen per wagen in de eerste jaarhelft te beperken. Dat blijkt uit een Duitse studie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

'Nokia Siemens overweegt 8500 banen te schrappen'

De producent van netwerkapparatuur Nokia Siemens, die later dit jaar geheel in handen komt van Nokia, overweegt ongeveer 17 procent van zijn personeel te ontslaan.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Chinezen halen steeds meer goud binnen!

De Chinezen blijven massaal goud kopen, zo blijkt uit data van het Hong Kong Census and Statistics Department. KoosJansen ( @koosjansen) houdt de laatste ontwikkelingen in de gaten en plaats met enige regelmaat nieuwe grafieken op zijn weblog. De volgende grafieken laten zien dat China steeds meer goud koopt, maar dat er ook steeds meer goud in Hong Kong achterblijft.