Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 28096 tot 28100
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Interview met Mark Rutte

Quote van de Dag : “The Prime Minister has an absolute genius for putting flamboyant labels on empty luggage”.  Aneurin Bevan, Welsh politician.  “Er zit bij de mensen nog genoeg vet op de botten, dus die broekriem kunnen we zonder problemen nog een paar gaatjes verder aantrekken”.  “Arme mensen in Nederland zijn toch nog heel rijk vergeleken met arme mensen in het buitenland, dus we moeten niet zeuren”.  “(…) armlastige mensen zijn er altijd geweest, dat is niets nieuws.  Meestal zijn dat ook geen hardwerkende Nederlanders.  Er valt zowel bij links, en wat minder bij rechts, nog genoeg te halen.  De staatskas moet wel op orde zijn”.  “(…) als elke huurder een eigen huis koop is de crisis op de woningmarkt zo opgelost en groeit de economie weer als kool”.  Leest u vooral het ganse interview hier en beantwoord dan de vraag : is dit echt of ludiek bedoeld? En ook : heeft dat nog wel belang?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Duitsland verdiende 41 miljard euro aan de eurocrisis

Guenter SchiffmannDuitsland zal tussen 2010 en 2014 ruim 41 miljard euro verdienen aan de eurocrisis omdat het minder rente op zijn staatspapier moet betalen. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse ministerie van Financiën vrijgaf naar aanleiding van een parlementaire vraag.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

„Duitser (21) werkt zich dood voor Londense bank”

Een 21-jarige Duitse student is in de Britse hoofdstad Londen donderdag dood aangetroffen onder de douche. Hij overleed nadat hij drie etmalen lang zonder te slapen had gewerkt. Dat meldt het Duitse Focus op basis van de Daily Mail.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De nieuwe boom voor zonne-energie komt uit het Midden-Oosten

Aandelen uit de sector voor zonne-energie zitten weer in de lift de laatste maanden. Na enkele moeilijke jaren door de Chinese overcapaciteit en de afschaffing voor subsidies voor groene energie, lijkt de sector zich hersteld te hebben van de klappen. En er openen zich ook nieuwe opportuniteiten, vooral dan buiten Europa en de Verenigde Staten.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Groeiende belangstelling voor lowbudget-uitvaart

De budgetuitvaart wordt steeds populairder, meldt De Volkskrant. Sinds een paar jaar bieden bedrijven uitvaarten aan vanaf 1200 euro. Daarvoor wordt de overledene opgehaald en zonder afscheid gecremeerd.