Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 2811 tot 2815
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

Schotland neigt naar Scotexit. Goed idee?

Schotland gaat mogelijk een nieuwe poging wagen om zich lost te scheuren van Groot-Brittannië.

Enkele jaren geleden werd de onafhankelijkheid door de Schotse bevolking nog wel met een grote meerderheid afgewezen, maar de beslissing van Groot-Brittannië om zich los te maken van de Europese Unie heeft vele inwoners van mening doen veranderen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

Franse socialisten willen universeel basisinkomen.. het kost 350 miljard euro

De invoering van een universeel basisinkomen in Frankrijk, zoals door de socialistische presidentskandidaat Benoît Hamon naar voor wordt geschoven, zou het land ongeveer 350 miljard euro kosten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

Buffett, Jobs en Gates hebben 1 gemeenschappelijke factor in hun succes

Veel mensen willen rijk worden. Ze vergeten echter dat succes een belangrijke sleutel is naar rijkdom. Je zou zelfs kunnen zeggen dat rijkdom een bijproduct is van succes. Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs zijn (waren) 3 miljardairs die hun succes én rijkdom te danken hebben aan 1 gemeenschappelijke factor. Veel succes ermee, want ook jij kan dit helemaal toepassen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

7 redenen waarom jij nooit €1 miljoen zal verdienen

Miljonairs worden meestal niet rijk geboren. Ze vergaren hun fortuin door hard te werken, weinig uit te geven aan nutteloze dingen, sparen en investeren. Het lijkt een simpele strategie, maar toch slaagt er maar een minderheid in. Hoe komt het dat jij nooit €1 miljoen zal verdienen en anderen wel?

We spreken dan wel over een minderheid aan miljonairs, maar België en Nederland kennen toch enkele honderdduizenden miljonairs. Zó moeilijk is het dan ook weer niet. Waar ga jij in de fout?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

Donderwolken boven zakenbank HSBC?

De aandelen van HSBC hebben vanmorgen 7 procent ingeleverd. Indien er geen herstel optreedt voor de dagsluiting, is dit het slechtste resultaat sedert 2009. Er pakken zich donderwolken samen boven de bekende zakenbank. De winstgevendheid komt onder druk te staan en dat maakt beleggers onrustig.