EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28101 tot 28105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

World Gold Council geeft weerwoord aan Eric Sprott

Vermogensbeheerder Eric Sprott stuurde onlangs een open brief naar de World Gold Council, waarin hij stelt dat de vraag en aanbod cijfers in de goudmarkt niet kloppen. Door verkeerde informatie te geven zouden beleggers verkeerde keuzes maken. De World Gold Council slaat terug.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Amerikanen beleggen massaal met geleend geld

Beleggen met geleend geld wordt over het algemeen gezien als onverstandig. Toch doen miljoenen Amerikanen dat vol overtuiging. Niet alleen de financiële markten staan op recordhoogte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

4 signalen dat China zijn 'Lehman moment' nadert

De Chinese financiële markten beginnen angstvallig veel te lijken op de westerse, net voor het faillissement van Lehman Brothers in 2008. Op zijn minst vier gelijkenissen doen het ergste vermoeden:

De Shibor is de Chinese tegenhanger van de Libor en publiceert dagelijks een lijst van interbancaire rentevoeten. Net zoals de Libor in 2008 staat de Shibor nu ongewoon hoog als gevolg van de weigering van de PBOC (de Chinese centrale bank) om voor de derde maal de interbancaire markt te overspoelen met goedkoop geld. Bovendien wordt cash deze week wellicht nog schaarser omdat banken aan nieuwe kasreservevereisten zullen moeten voldoen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2013

Recordaantal Vlaamse gezinnen heeft budgetmeter

44.000 Vlaamse gezinnen zijn momenteel op een budgetmeter aangewezen voor hun elektriciteitsvoorziening. 27.000 hebben er een voor gas. Dat is een absoluut record, zo schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws vandaag op basis van cijfers die Vlaams Parlementslid Robrecht Bothuyne (CD&V) opvroeg bij Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche (sp.a).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs