EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28101 tot 28105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

10%alle cash in US bedrijfswereld is van Apple

10% van alle cash die in de VS op rekening van niet-financiële organisaties staat is van Apple. Dat berekende kredietbeoordelaar Moody’s. Het bedrijf van wijlen Steve Jobs zit op een berg cash van liefst 147 miljard dollar (108.000 miljoen euro!).

Lees verder op express.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Goud en goudmijnen blijven in een neerwaartse trend

De vrees voor de afbouw van het verruimingsprogramma door de Fed deed de goudprijs geen goed. Eens de Fed besliste om de stimulus nog niet af te bouwen, zorgde dit voor een korte opstoot van de goudprijs. De fiscale problemen in de Verenigde Staten kan de goudprijs momenteel zelfs niet hoger duwen. Gisteren daalde de goudprijs ondanks dat de dollar verzwakte. Dit is al geen goed teken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Waarschuwingssignalen springen aan voor hyperinflatie

Weinigen achten de kans op hyperinflatie groot, weinigen kunnen de gevolgen van hyperinflatie inschatten. En toch borrelt er iets dat uiteindelijk kan uitmonden in hyperinflatie. Stel je eens voor dat de prijs van een brood niet met enkele centen omhoog gaat, maar verdubbeld om de x aantal maanden, weken of zelfs dagen. De waarschuwingssignalen voor hyperinflatie springen aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Renminbi zal een globale reservemunt worden

De Chinese renminbi kan op termijn een wereldwijde reservemunt worden. Daardoor zou de renminbi dezelfde status verwerven als de Amerikaanse dollar. Meer zelfs: uiteindelijk kan de renminbi de dollar als reservemunt zelfs compleet vervangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Spaanse werkloosheid gaat opnieuw in stijgende lijn

Het aantal werklozen in Spanje is in september, na zes opeenvolgende dalingen, opnieuw de hoogte ingegaan. Na het einde van het zomerseizoen klom het aantal werklozen met meer dan 25.000 tot 4,72 miljoen. Dat heeft het ministerie van Werk bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs