EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28111 tot 28115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Financiele sector maakt winst als nooit tevoren door de crisis

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Nederlandse financiele sector is de afgelopen crisisjaren verder gegroeid en is een van de meest winstgevende van Europa, vooral door de bijzondere financiele instellingen of 'bfi's'. Dat blijkt maandag uit een rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Raghuram Rajan: "We kunnen altijd nog goud verkopen"

De gouverneur van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, heeft gezegd dat India haar goud kan verkopen als dat nodig is. In een noodgeval verkoopt India liever haar goud dan dat ze een noodlening van het IMF aanneemt. De Indiase economie loopt de laatste tijd wat stroever door de zwakke roepie, oplopende inflatie en door een tekort op de betalingsbalans.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Brief aan Klaas Knot

Deze week kondigde u min of meer aan dat Nederland uit de recessie is. Daarmee nam u een voorschot op cijfers die pas half november bekend worden. Management by speech heet dat dan; door het te zeggen, wordt het misschien wel waarheid. Zoiets als Rutte’s succesvolle oproep om massaal een nieuwe auto te gaan kopen.

Lees verder op indewaanvandeweek.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 2)

Vervolg van deel 1.  “When China rules the world : The end of the western world and the birth of a New Global Order” is een boek uit 2009 van de Britse journalist Martin Jacques.  Het is een toekomstvisie die misschien vlugger gerealiseerd zal worden dan we ons nu nog kunnen voorstellen…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

De Vlaming is een tevreden burger

De Vlaming blijft tevreden met zijn leefsituatie. Dat blijkt uit de Vlaamse Regionale Indicatoren (VRIND) van de Studiedienst van de Vlaamse regering. De levenstevredenheid haalt bij de Vlaming een score van 7,7 punten op tien. Daarmee wordt ongeveer een status-quo opgetekend tegenover de jaren voordien. Opgemerkt wordt dat Vlaming zich vooral tevreden toont over zijn woning en sociale contacten. De minst gunstige scores worden daarentegen opgetekend bij de beschikbare tijd en het inkomen. Er wordt opgemerkt dat in Europa alleen de Zweden en de Denen zich meer tevreden tonen dan de Vlamingen. Ook wordt aangevoerd dat op het gebied van arbeidsproductiviteit alleen een aantal Nederlandse regio’s en het Baskenland betere cijfers kunnen voorleggen. De onderzoekers merkten ook op dat meer dan de helft van de Vlaamse bevolking zegt aan sport te doen. Dat betekent een verviervoudiging tegenover het einde van de jaren zestig. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs