Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28116 tot 28120
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Nieuw onderzoek naar marktmanipulatie JP Morgan Chase

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een nieuw onderzoek geopend om na te gaan of de Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase de energieprijzen heeft gemanipuleerd. Dat meldt de krant Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Draagkracht van de aarde voor dit jaar overschreden

Vandaag heeft de mensheid in 2013 al meer geconsumeerd dan wat de aarde in een jaar tijd kan produceren. Deze zogeheten 'Earth Overshoot Day' komt dit jaar twee dagen vroeger dan vorig jaar, zegt milieuorganisatie WWF.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits goud in grote hoeveelheden naar Aziƫ'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse goudexport dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de export van Brits goud naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van goud ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Profiteer van de transfer van de welvaart via goud en zilver

Er is een reden waarom goud van het westen naar het oosten vloeit. In het westen zijn we nog onwetend over wat er komen gaat. We geloven nog steeds in ons fiatgeld, we geloven nog steeds in de capaciteiten van onze politici, we geloven nog steeds dat onze overheid ons zal redden, we geloven nog steeds dat een ander de problemen zal oplossen. En ondertussen wordt onze welvaart getransfereerd naar de andere kant van de wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar goud groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de goudprijs een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar goud in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar goud terugvalt missen dus elke grond van waarheid.