EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28121 tot 28125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Huizenprijzen in Nederland vanaf 1630

De volgende grafiek laat zien dat huizen in Nederland de afgelopen eeuwen nog niet eerder zo duur waren als een paar jaar geleden. Het herstel op de huizenmarkt begon in 2008, toen de prijzen weer terugkeerden richting het lange termijn gemiddelde van ongeveer €100.000. Zet het herstel van de woningmarkt door of gaan de prijzen weer stijgen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

China importeerde meer dan 2.000 ton goud de laatste 2 jaar

In september 2011 onthulde Wikileaks dat China van de Yuan een goudgedekte munt wil maken. Sinds eind 2011 zit de goudprijs serieus in het slop (toeval?). De theorie gaat dan ook steeds meer op dat China achter de papieren goudmanipulatie zit om de goudprijs zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk goud goedkoop in te slaan. En China slaagt er in om massa’s fysiek goud naar zijn land te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Chinese inflatie flink gestegen

De consumentenprijzenprijzen in China zijn september met 3,1 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat bleek maandag uit cijfers die de overheid bekend maakte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Ondertussen in Italië

Het politieke brandje in Italië is weer even geblust. De focus kan weer worden verlegd naar de economie. Nu is Italië zeker geen Griekenland, maar beleggers doen er goed aan het land op de radar te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

RVA betaalt jaarlijks tientallen miljoenen onterecht uit

De RVA betaalt jaarlijks tientallen miljoenen euro werkloosheidsvergoedingen onterecht uit. Het openstaande bedrag beloopt intussen al 217 miljoen euro, schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs