EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28126 tot 28130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Consumenten opgelet! Nieuwe shopwet voor webshops

Als webshop houder dient u aan de nodige regelgeving te voldoen. Inmiddels is er nieuwe wetgeving op komst en wel vanuit de Europese Unie. De nieuwe Europese regels dienen uiterlijk in december 2013 in de Nederlandse wetgeving te worden geïmplementeerd. De Europese Unie wil met de nieuwe wetgeving de verschillen tussen de webshops in de Europese lidstaten verminderen.

Dankzij de nieuwe regels wordt de drempel voor de consument om online producten of diensten in andere lidstaten te bestellen verlaagd. De wetswijzigingen moeten het de consument immers makkelijker maken om bestellingen te plaatsen in een ander Europees land. Houdt de webshop houder zich niet aan de nieuwe regels, dan kan dit forse boetes leiden. Vandaar dat het goed is om de belangrijkste wijzigingen kort op een rijtje te zetten.

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

We zitten aan het einde van een tijdperk, maar de mensen beseffen het nog niet

De aandelenkoersen stijgen weer, de huizenmarkt heeft de bodem bereikt, de eurocrisis is afgewend en er is een economisch herstel in de Verenigde Staten. Als men de berichten in de mainstream media volgt lijkt alles weer in orde te komen. Maar we zitten aan het einde van een tijdperk, alleen beseffen de mensen dit nog niet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

's Werelds vijf grootste vastgoedbubbels volgens Goldman Sachs

Analisten van Goldman Sachs onderzochten ’s werelds snelst groeiende vastgoedmarkten in de hoop potentiële problemen te identificeren. Deze vijf landen lopen het grootste risico: 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Vermogende Russen, Chinezen en Arabieren kopen het vastgoed in Londen

De huizenmarkt in Londen wordt overspoeld met vermogende Russen, Aziaten en Arabieren. Ze zoeken allemaal een veilige haven voor hun vermogen en daar leent vastgoed op een toplocatie zich erg goed voor. In de hogere prijsklasse wordt meer dan de helft van alle woningen gekocht door buitenlandse investeerders. Lees meer op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2013

Currency wars lopen uit de hand

Er woedt op de valutamarkten een felle strijd. Diverse landen proberen middels devaluatie van de eigen munt een concurrentievoordeel te behalen. De zaken dreigen uit de hand te lopen, met ernstige gevolgen.

Enkele jaren geleden waarschuwde de Braziliaanse minister van Financiën Guido Mantegua voor de ‘currency wars’ die op de valutamarkten woedden. Op die valutamarkten was een strijd bezig waarbij elk land probeerde om de eigen munt zo goedkoop mogelijk te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs