EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28126 tot 28130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Empire State Building zet beursgang in

De beursgang van de Empire State Building, één van de grootste toeristische trekpleisters van New York, zal woensdag plaatsvinden. Dat heeft eigenaar Empire State Realty Trust dinsdagavond laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

3D printing naar de ruimte!

3D printing maakt niet enkel furore op onze planeet, binnenkort wordt deze wonderbaarlijke technologie ook toegepast in de ruimte.

NASA is druk in de weer met de ontwikkeling voor aangepaste 3D printers voor het gebruiker in de ruimte. Hierdoor hoeft de bemanning in de toekomst geen hopen materiaal en apparatuur meer mee te nemen, maar kan dit gewoon gewichtloos geproduceerd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Einde crisis in zicht, of juist helemaal niet?

In deze column probeer ik de term “crisis” zoveel mogelijk te vermijden. Het is een erg beladen woord en roept volgens velen alleen maar negativisme op waarbij de gedachten veelal afdwalen naar  de chaotische taferelen van de depressie in de jaren dertig. Toen was er een ineenstorting van ongekende omvang.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Aandelen kunnen gemakkelijk 40 % dalen

Niets duurt eeuwig, zelfs de explosie van de balans van de Federal Reserve niet of de stijging van de aandeelmarkten. Na de financiële crisis explodeerde de balans van de Fed van $ 869 miljard naar bijna $ 4 biljoen. Dit zorgde ervoor dat een groot deel van de winsten op de markten niet echt zijn. Als de bubbel barst, kunnen de aandelenmarkten dan ook gemakkelijk 40 % lager zo staat op Money Morning.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Amsterdamse beurs hoger ondanks Amerikaanse ‘shutdown’

De Amsterdamse beurs is vandaag hoger gesloten, ondanks de politieke problemen in de Verenigde Staten. Veel instanties in de Verenigde Staten waren vandaag gesloten doordat de politieke leiders het niet eens werden over de begroting.

De AEX had weinig last van de problemen in de Verenigde Staten. De AEX sloot zelfs 0,72% hoger!

Lees verder op tipsbeleggen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs