EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28131 tot 28135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

De Canadese Warren Buffett koopt dit aandeel

Guy Gottfried wordt wel eens de Canadese Warren Buffett genoemd. Als hij een toespraak houdt, wordt er met open mond geluisterd. Guy Gottfried staat erom bekend om grote waardevolle ondernemingen te vinden voor deze aan een heropstanding beginnen.

De laatste vier keer dat hij het publiek toesprak op het Value Investing Congress stegen zijn aanbevelingen gemiddeld 67 procent aldus Wyatt Investment Research.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Wordt Israël de eerste cashloze maatschappij?

Israël is als eerste land op weg om een cashloze maatschappij te worden. De regering heeft een comité opgericht dat moet onderzoeken hoe cash geld uit de maatschappij kan worden verbannen en daaromtrent aanbevelingen doet.

De achterliggende gedachte is om burgers te verhinderen belastingen te ontduiken. In het comité zullen toplui van de politie, de belastingdienst, de witwascel van de politie en de Bank van Israël zetelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Marc Faber: “Pas op voor de Chinese bubbel”

Marc Faber woont momenteel in Maleisië en hij voelt zich daar veilig. Maleisische banken zijn veel veiliger dan Amerikaanse banken aangezien ze zich niet bezig houden met gokken en derivaten. Hij waarschuwt wel voor de Chinese bubbel die kan spatten, maar hij verwacht dat de andere groeilanden zich daar wel over kunnen zetten, zo staat op de Sunday Mail.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Rickards: ‘Het grootste experiment in de economische geschiedenis is mislukt’

Jim Rickards is onder meer de auteur van de bestseller “Currency Wars”.  Hij ziet alle belangrijke valuta bezig met een “race to debase“: hun munt devalueren ten allen prijzen om de zwakke economie nog drijvend te houden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Verhoogde opbrengst uit btw kan 2 procent loonlastverlaging opleveren

Als de opbrengsten uit btw in ons land op het EU-gemiddelde zouden liggen, zou dat 4,5 miljard kunnen opleveren. Dat is voldoende om de arbeidslasten met ruim 2 procent te verlagen. Ter vergelijking, een algemene btw-verhoging met 1 procent zou 'maar' 1,76 miljard euro opleveren. Dat heeft minister van Financiën Koen Geens gezegd in de gemengde parlementaire commissie over de fiscale hervorming.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs