Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 28131 tot 28135
Bron: hol.es
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Maak kennis met het orgaan dat ons geld controleert en manipuleert

Dit nooit verkozen orgaan luistert naar de naam Bank for International Settlements (BIS) en fungeert als Centrale Bank voor alle nationale banken in de wereld. De BIS is gelokaliseerd in het Zwitserse Bazel maar heeft eveneens vestigingen in Hong Kong en Mexico City. In essentie is dit orgaan nooit verkozen, ze zijn aan niemand enige verantwoording verschuldigd in de wereld en ze betalen geen belastingen en hoeven aan geen enkele nationale of internationale wet te voldoen. Laat u verder niets wijsmaken door allerlei mooipraters. De BIS is een staat op zichzelf waar niemand belasting betaald en iedereen ver doorgedreven diplomatieke bescherming heeft. En, onze gouverneur van de NATIONALE bank is hier eveneens lid van via de ECB.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

'Dikke krimp economie in september'

De Nederlandse economie krimpt in september met bijna twee procent, vergeleken met een jaar eerder. Een kater voor Prinsjesdag.

Dat voorspelt De Stand van Nederland, de barometer voor de economie van Z24.nl.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Manipulatie goud nu in het voordeel van de goudprijs

Volgens Jim Sinclair werkt de manipulatie van goud nu in het voordeel van de goudprijs. Hij ziet onderstaande gebeurtenissen op de goudmarkt:

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Minimumloon voorziet in alledaagse behoeften

In Nederland ligt het benodigde bedrag voor alledaagse behoeften lager dan het wettelijk minimumloon. Daarmee is het Nederlands minimumloon relatief luxe.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

U.S. Mint ziet vraag naar American Eagles weer toenemen

Frank McGhee, head dealer bij Integrated Brokerage Services LLC in Chicago, volgt de evolutie op de markten voor edele metalen op de voet. Het stelt een zeer interessant fenomeen vast en dat is dat elke verzwakking van de Dollarkoers een stormloop op de edele metalen inluidt.