EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28136 tot 28140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

Talkshow Zakelijk op 7 (Aflevering 3)

De 3¬†gasten van deze¬†aflevering zijn het erover eens. We moeten onze economie nu structureel verduurzamen om het naderende inferno te keren.¬†Urgenda-directeur Marjan Minnesma, architect¬†Thomas Rau en kunstenares ‚ÄėTinkebell‚Äô zijn groene pioniers.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

Overheid neemt 3.500 flexwerkers in dienst

Op de loonlijst van de overheid verschijnen de komende jaren 3.500 extra banen in de lagere loonschalen. Schoonmakers, beveiligers en koeriers die nu werk opknappen op basis van losse contracten, vaak uitbesteed aan externe bedrijven, komen in vaste dienst.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

Chinese export onverwacht omlaag

De export van China is in september onverwacht met 0,3 procent gedaald. Dat maakten de Chinese autoriteiten vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

Nederland in de Top Tien

Wij van Biflatie vonden het een leuk idee om ons land eens in lijstjes uit te drukken, te vergelijken vaak ook met het buitenland, voor een aantal vlakken die er economisch en maatschappelijk toe doen.  Nederland staat op heel wat lijstjes en zelfs hier en daar erg hoog.  Alle informatie is bijgewerkt voor 2012/2013.  Leer meer over uw land; lees, grasduin en verwonder u : Nederland in lijstjes…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

2 miljoen troy ounce goud gedumpt

2 miljoen troy ounce goud gedumpt oktober 11th, 2013 by Koen De goudprijs maakt vrijdagmiddag een enorme duik, nadat er binnen 5 minuten zo‚Äôn 2 miljoen troy ounce goud werd verkocht. De piek werd gezet op een dump van 800.000 troy ounce in √©√©n keer. Zie onderstaande grafiek via Zero Hedge. De goudprijs noteert op moment van schrijven op $1266,-, ofwel ‚ā¨935,- per 31,1 gram. Dat is het laagste punt in 3 maanden tijd.

Lees verder op goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs