EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28141 tot 28145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

China en Vietnam werken aan valutaswap

China bouwt verschillende valutaswaps om haar afhankelijkheid van de dollar te verkleinen en tegelijkertijd het gebruik van de eigen munt aan te moedigen. Vorige week sloot de Chinese centrale bank nog een belangrijke valutaswap met de ECB en nu zoekt de supermacht ook toenadering tot Vietnam. De twee Aziatische landen willen op verschillende vlakken de samenwerking bevorderen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Mainstream media vs alternatieve media : we worden dom gehouden! (deel 2)

Vervolg van deel 1.  Een uitspraak van de zwarte Amerikaanse activist Malcolm X (1925-1965) : “The media is te most powerful entity on earth  They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that’s power.  Because they control the minds of the masses”.  Nog meer interessants vanwege de alternatieve media, waarvan Biflatie met veel genoegen, interesse en enthousiasme deel uitmaakt…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Grieken zijn radeloos

Gezocht: noodfonds voor Griekse burgers

Gezocht: noodfonds voor Griekse burgers

“De Griekse bailout was geen programma voor Griekenland, maar voor de eurozone zelf.”

De Wall Street Journal schreef maandag wat iedereen al wist, maar nu bevestigd wordt door insiders. De Trojka stuurde een zak met geld naar Griekenland, zonder schuldherstructurering te overwegen, om te voorkomen dat dat de Franse en Duitse schuldeisers in de problemen zouden komen. Europese leiders wilden hun eigen fragiele banken niet in gevaar brengen.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

De smartwatch gaat uw leven op zijn kop zetten

Smartphones en tablets vliegen als warme broodjes over de toonbank. Daarmee bent u er echter nog niet. De volgende killer app komt er alweer aan: de Smartwatch. Kopen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Vier volle werkdagen op toilet

Nederlandse werknemers brengen meer dan 33,5 uur per jaar in de toiletruimte van het bedrijf door, of voor wie snel rekent: vier volle werkdagen.

Zo blijkt uit een onafhankelijk, wereldwijd onderzoek naar hygiëne in kantooromgevingen onder 6.000 kantoormedewerkers. Nu het griepseizoen nadert, brengt Initial, leverancier van hygiënische producten en diensten, de onderzoeksresultaten onder de aandacht van werknemers en werkgevers. Dit om ze bewust te maken van de risico’s van het verspreiden van bacteriën en virussen op de werkvloer.

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs