Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28141 tot 28145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als goud bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Fraude JP Morgan: alle schaamte voorbij

Er loopt wederom een grote zaak tegen één van de grootste zakenbanken van de wereld. De SEC (Securities and Exchange Commission) heeft de zaak, inmiddels bekend als “The London Whale”, tegen JP Morgan aangespannen omdat de Londense divisie van de Amerikaanse bank in het eerste kwartaal van 2012 een verlies van 8 miljoen pond had gemeld, terwijl dit in werkelijkheid meer dan 6,2 miljard pond zou zijn geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Sentiment goudmijnaandelen is zo bearish, koersen alleen maar kunnen stijgen

Wat is er mis met de goudmijnaandelen? Wie het weet mag het zeggen. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: het goud heeft een stevige correctie ondergaan maar bij de goudmijnaandelen was er sprake van een heuse slachtpartij zonder enig onderscheid van kwaliteit of een gebrek daaraan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Mythe doorbroken: Goud is geld!

Het zal wellicht een van de grootste en meest bevochten stellingen zijn in de markt. Is goud geld of niet? De bulls zijn ervan overtuigd dat goud wel degelijk geld is, terwijl de bears de idee van goud als geld weglachen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Column Kees de Kort | Vermoeide consumenten

Het Amerikaanse consumentenvertrouwen heeft toch weer een knauw opgelopen, zo bleek vrijdag. "Het begint er langzaam op te lijken dat zelfs de Amerikaanse consument, waar je altijd wel op kon rekenen, een tikkie moe wordt", zegt BNR's Kees de Kort.