EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28141 tot 28145
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Een gouden investering in je portfolio!

Beste lezers, Mijn naam is Sven van Tongeren, geboren in Maastricht (NL) en gestudeerd aan de Zuyd University of Applied Science met een grote persoonlijke en professionele interesse in de beurs. Zoals vele inmiddels weten ben ik werkzaam geweest in Chicago als ‘Associate’ bij keeneonthemarket onder leiding van Andrew Keene als directeur en oprichter. Ik probeer 3 á 4 keer per jaar terug te gaan naar Chicago om mezelf continue te blijven ontwikkelen en  contacten warm te houden. Ook schrijf ik regelmatig artikelen op deze website waar zo'n 30.000 beleggers bij elkaar komen om  de meest essentiële informatie te lezen en delen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Op naar een nieuwe Depressie? deel 2

Er bestaat nog nauwelijks onafhankelijke journalistiek in de Verenigde Staten.  Na 9/11 werd het al patriottisme, censuur en zelfcensuur wat de klok slaat.  Laat staan het onmisbare investigative journalism, onderzoeksjournalistiek die diep graaft, streng bevraagt en objectief rapporteert.

De kleinere, alternatieve media doen dit nog wel maar krijgen nooit de aandacht die ze verdienen, tenzij van een kleine groep van burgers die bewust leven en juist geïnformeerd willen zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Financiële transactietaks niet in strijd met Europese regels

De plannen voor een heffing op financiële transacties (FTT) in 11 Europese landen zijn niet in strijd met Europese regels. Ze vormen ook geen gevaar voor concurrentie in landen die niet deelnemen aan de FTT. Dat zei Europees commissaris Algirdas Semeta (Belastingen) na afloop van overleg met de EU-ministers van Financiën in de Litouwse hoofdstad Vilnius.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Barroso is pas tevreden als de hele eurozone in puin ligt

Barroso, het opperhoofd van de Europese Commissie dat zo graag voor presidentje van de Verenigde Staten van Europa speelt, sprak woensdag zijn jaarlijkse 'Staat van de Unie' uit. De pers berichtte vooral over zijn waarschuwing om in godsnaam Europa niet overal de schuld van te geven omdat je daarmee het 'populistische monster' zou voeden: de bezwering waarmee in Brussel (en in Den Haag) elke kritiek wordt gesmoord.

Het is jammer dat er nauwelijks aandacht was voor de rest van het verhaal. Het biedt namelijk een fascinerend inkijkje in de krankzinnige denkwereld die in de boezem van de commissie leeft. Lees even mee.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Nullijn bij ABN Amro voor iedereen, behalve de top.

De directie van staatsbank ABN Amro heeft in een brief aan de vakbonden voorgesteld om de lonen van al het personeel voorlopig te bevriezen. De lonen zijn relatief te hoog en om gezond te worden kan er niets bij, is de redenering.

Maar die nullijn blijkt niet voor iedereen te gelden. Het voorstel de komende jaren de lonen te bevriezen geldt niet voor de top van het bedrijf. Onder meer de raad van bestuur en het managementteam vallen niet onder de cao, licht een woordvoerder van de staatsbank vrijdag toe.

Lees verder op welingelichtekringen.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs