Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 28146 tot 28150
Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Column Kees de Kort | Vermoeide consumenten

Het Amerikaanse consumentenvertrouwen heeft toch weer een knauw opgelopen, zo bleek vrijdag. "Het begint er langzaam op te lijken dat zelfs de Amerikaanse consument, waar je altijd wel op kon rekenen, een tikkie moe wordt", zegt BNR's Kees de Kort.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Column Kees de Kort | Wat dacht de Fed?

De Amerikaanse economie sukkelt vooruit. De financiële markten maken zich intussen druk over de steun van de Fed. Terwijl die de economie nauwelijks vooruit heeft geholpen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn goudkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste goudkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Bron: baaz.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

'Sluiting Bijenkorf-winkels heeft niets te maken met de crisis'

'Sluiting Bijenkorf-winkels heeft niets te maken met de crisis'

De Bijenkorf gaat zich richten op een nieuwe winkelformule, gebaseerd op het reeds uitgerolde en succesvolle concept op de Amsterdamse locatie. Wie in de hoofdstad de winkel bezoekt, doet zijn intrede op een rode loper die de klant langs blinkende etalages met dure producten van merken als Louis Vuitton en Gucci leidt. Twee jaar geleden verbouwde de keten de entree tot 'luxury floor'. Het succes van deze nieuwe invulling is nu de basis voor de toekomst van zeven andere filialen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

“De Heilige Graal van Wall Street” volgens Jim Cramer

Investeren in aandelen op de beurs van Wall Street kan op verschillende manieren. Naargelang van zijn voorkeur kan een investeerder zijn eigen manier van selecteren kiezen: er zijn value stocks, momentum stocks, dividendbetalers en nog wel een paar andere soorten aandelen.