EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28146 tot 28150
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Griekse computerwerkers verliezen extra verlof

De Griekse besparingen treffen nu ook de pc-gebruikers onder de ambtenaren: werken met een computer levert niet langer extra vakantiedagen op, ten minste niet als het van de Griekse minister voor Administratieve Hervormingen, Kyriakos Mitsotakis, afhangt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

ECB wil nieuwe, mogelijk laatste stresstest voor Europese banken

De Europese Centrale Bank maakt zich op voor een nieuwe, en deze keer degelijke stresstest van de Europese financiële instellingen. Dat heeft ECB-directeur Jorg Asmussen vandaag verklaard in de Litouwse hoofdstad Vilnius, waar de ministers van Financiën van de EU bijeenzitten. Twee eerdere stresstest konden niet voorkomen dat bepaalde banken alsnog in slechte papieren terechtkwamen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Het schuldenplafond dat er geen is

De Verenigde Staten leggen zichzelf al sinds 1940 een schuldenplafond op.  Prima zo, als goede huisvaders! ’t Is te zeggen : het werd ondertussen wel al 79 keer verhoogd…  Dit najaar zal het weer zo ver zijn : rond 18 oktober zal het huidige plafond van 16.699 miljard dollar alweer bereikt zijn.  Dan mag het land in theorie niet meer lenen…maar dat kan natuurlijk niet voor een economie, een samenleving die volledig drijft op schulden.  Kijk naar uw eigen huishouden : zou u zich niet rijk voelen indien u ongelimiteerd kon lenen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Hoe vergaat het de G7 – 5 jaar na Lehman?

Met de verjaardag van de val van Lehman Brothers in het verschiet, vroeg Zerohedge zich af hoe het met de ontwikkelde landen is gegaan de laatste 5 jaar. Wat is de kostprijs geweest om het systeem te stabiliseren en de economie te redden van de ondergang?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Najaar 2013 kan nog uitstekend worden voor beurs van Wall Street

De staart van 2013 kan uitstekend worden voor Wall Street, tenminste wanneer we Tom Lee van JP Morgan Chase mogen geloven. We hebben trouwens ook geen redenen om dat te doen want Lee heeft het in het verleden meermaals bij het juiste einde gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs