Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 28156 tot 28160
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Het is een goed moment om deze aandelen te kopen

Jeremy Grantham voorspelde in 2001 dat de Amerikaanse aandelen de slechtste activa gingen zijn de komende 10 jaren, ... en hij had gelijk. Maar straffer nog, hij voorspelde de volgorde van 11 grote activaklasse op hun prestaties en ook die had hij grotendeels juist. Nu doet Grantham voorspellingen voor de komende 7 jaren en hij voorspelt een sterke outperformance voor de groeilanden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver op weg naar pre-crashniveau van $ 28

Na maanden en maanden van opeenvolgende dalingen is de zilvermarkt aan een herstelbeweging begonnen. De zilvermarkt werd dan ook gekenmerkt door extreme omstandigheden: extreem lage waardering, technische steun en een extreem negatief sentiment. Dit kan de zilverprijs terug naar het pre-crashniveau van $ 28 brengen volgens The Growth Stock Wire.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

“Goud biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van goud en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de goudprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons goud te doen kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Duitsland eerste land dat Bitcoin erkent als betaalmiddel

Duitsland is het eerste land dat de digitale munteenheid Bitcoin als officieel betaalmiddel erkent. Hoe het zit met belasting is nog niet duidelijk.

Op vragen van Kamerlid Frank Schaeffler antwoordt het ministerie van Financiën dat Bitcoin een rechtmatig betaalmiddel is. Daarmee is Duitsland het eerste land dat de digitale munt als zodanig erkent.

In de Verenigde Staten is Bitcoin door een rechter wel al als reguleerbare valuta aangemerkt, maar de Amerikaanse overheid heeft zich nog niet over de munt uitgelaten.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Probleemkredieten in Spanje nemen verder toe

De hoeveelheid slechte leningen bij Spaanse banken is in juni verder gestegen. Dat blijkt uit cijfers die de centrale bank van Spanje maandag heeft gepubliceerd.