EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28161 tot 28165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Hoofdrolspelers van de financiële crisis nog steeds op post

Van de hoofdrolspelers van de financiële crisis in België zit nog bijna iedereen in datzelfde systeem, zij het meestal op een andere post. Onderstaande reportage van Terzake

Onderstaande reportage van Terzake laat zien hoe de financiële "experts" van Fortis, Dexia, KBC,... nu nog steeds een of andere belangrijke functie hebben binnen de bankenwereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Rijkste man van China bouwt duurste filmstudio ooit

De rijkste man van China, vastgoedtycoon Wang Jianlin, gaat voor 8,2 miljard dollar (6,1 miljard euro) een enorme filmstudio bouwen in de havenstad Qingdao. Volgens Wang wordt het de duurste filmstudio ooit gebouwd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Drie favoriete beleggingen van Jim Rogers

Jim Rogers werd op Yahoo Finance gevraagde naar zijn drie favoriete beleggingen. Hij focust vandaag vooral op landen waar nog vele kansen liggen.

Jim Rogers heeft momenteel vooral een liefde voor het Afrikaanse continent, maar ook in Zuid-Amerika zijn er vandaag nog onontgonnen gebieden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

In welke van de 33 OESO-landen werkt men het hardst?

Frankrijk, gevolgd door Duitsland, Luxemburg en België, zijn de OESO-landen waar men de minste uren werkt en het snelst op pensioen mag gaan. Dat blijkt uit een internationele vergelijking van 33 OESO-landen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Bernanke kent de oorzaak van de goudprijs zwakte

Bernanke heeft een levensgevaarlijke politiek gevoerd met zijn ruime monetaire beleid. Maakt hem dat tot de gevaarlijkste man ter wereld? Het antwoord op die vraag moeten we u schuldig blijven. We kunnen u echter wel vertellen dat de naam van Bernanke hoog op het lijstje staat.

Door de massale geldcreatie heeft Bernanke de kiem gelegd voor een ontwrichting van het financieel systeem. De gebeurtenissen op de valutamarkten bewijzen dat tapering door de Amerikaanse centrale bank wel degelijk gevaren met zich meebrengt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs