Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 28161 tot 28165
Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Column Kees de Kort | Out of the blue-meevaller

Een out of the blue-meevaller. Zo omschrijft BNR's Kees de Kort het mooie cijfer over de groei van de Amerikaanse dienstensector.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Ondernemer : laat iedereen 3 dagen van 12 uur werken

Een werkweek kan ook drie dagen duren van 12 uur.

Ondernemers en werknemers zijn beiden beter af als een werkweek drie keer twaalf uur duurt in plaats van vijf maal acht uur. Dat betoogt de Limburgse ondernemer Franz Bontrup.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Industriële orders nemen onverwacht fors toe in Duitsland

In Duitsland zijn de industriële orders in juni hoger afgeklokt dankzij een hogere vraag vanuit de eurozone. De fabrieksorders kwamen 3,8 procent hoger uit dan in mei, toen er een half procent achteruitgang was. Dat deelde het Duitse ministerie van Economie vandaag mee. Het gaat om de grootste stijging in acht maanden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Italië in langste recessie sinds WO II

De Italiaanse economie is tijdens het tweede kwartaal gekrompen met 0,2 procent tegenover het eerste kwartaal. Het is het achtste kwartaal op rij dat de economie achteruitgaat. Daarmee zit het Zuid-Europese land in de langste recessie sinds de Tweede Wereldoorlog. Dat blijkt dinsdag uit gegevens van het nationale bureau voor de statistiek Istat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Dennis Gartman koopt nu liever goudmijnaandelen

Het uur van de wraak van de goudmijnaandelen lijkt eindelijk te zijn aangebroken. Maandenlang zaten ze in het hoekje waar de slagen vielen maar inmiddels zijn ze aan een opmerkelijk herstel begonnen. Steeds meer fund managers hebben de goudmijnaandelen in hun radarveld zien opduiken.