Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28161 tot 28165
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

'Chinese economie stabiliseert'

Volgens het statistiekbureau ligt de Chinese economie op koers om de door de overheid gestelde doelstelling voor een groei van 7,5 procent dit jaar te realiseren.

Bron: parool.nl
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Beleggers krijgen laatste kwartaalcijfers

De laatste kwartaalresultaten van grote bedrijven en een reeks economische cijfers kunnen komende week de beurshandel bepalen. Op de achtergrond speelt ook de verwachting weer mee dat de Federal Reserve zijn stimuleringsbeleid binnenkort gaat matigen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 augustus 2013

Laat iedereen tot 500 euro bijverdienen

"Laat iedereen die minstens deeltijds werkt of gepensioneerd is, tot 500 euro per maand belastingvrij bijverdienen." Zo luidt een wetsvoorstel dat Open Vld op tafel legt. Doel is ervoor te ­zorgen dat Belgische bedrijven sterker staan in de concurrentiestrijd met onze buurlanden. "Werk is de beste remedie tegen de crisis."

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

Vooruitblik: Gaat goud over de 1400 dollar grens?

Afgelopen week liet de goudkoers mooie bewegingen zien, waarbij we op vrijdag een kort moment al boven de 1400 dollar per troy ounce terecht kwamen. Volgende de enquete van Kitco gaat de aankomende week de koers van het edelmetaal nog verder oplopen, waardoor we structureel in het 1400 dollar gebied terecht kunnen komen! 65% van de ondervraagden gaat ervanuit dat de aankomende week de goudkoers verder zal gaan stijgen!

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 25 augustus 2013

Gewaarborgd lenen populair

In de eerste helft van dit jaar hebben 6.334 Vlaamse gezinnen de gratis verzekering 'gewaarborgd wonen' aangevraagd die hen beschermt tegen inkomstenverlies. Dat zijn er ruim dubbel zoveel als in dezelfde periode van 2012. Dat zegt Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche (sp.a). In totaal hebben al meer dan 25.000 gezinnen de verzekering afgesloten.