Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 28166 tot 28170
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Wie gelooft Ian Bremmer wanneer die zegt dat de gevolgen van aanval op Syrië erg ver kunnen reiken?

Ian Bremmer, president van de Eurasia Group en professor International Affairs aan de Columbia University, is zeker niet de eerste de beste. Bremmer is ook geen praatjesmaker, wanneer hij iets zegt is dat alleen wanneer het absoluut noodzakelijk is dat hij iets zegt.

Wie gelooft Ian Bremmer wanneer die zegt dat de economische gevolgen van een aanval op Syrië erg ver kunnen reiken ? Bremmer heeft op de 1ste plaats zijn twijfels bij de beweegredenen van president Obama, die wil alleen gezichtsverlies in het Midden-Oosten voorkomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Topmannen met een hart

Alles draait om geld in deze wereld, jawel en helaas, maar geld kan ook nuttig aangewend worden.  Om werknemers extra te belonen en aan je te binden bijvoorbeeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

50 grafieken die iedere belegger moet gezien hebben

Ronald Stoeferle van Incrementum Liechtenstein heeft een prachtige reeks van grafieken gepubliceerd vol met data betreffende de stierenmarkt in goud en het overmatig gebruik van schulden in de westerse wereld. De presentatie is indrukwekkend, inzichtelijk en verplichte lectuur voor elke belegger, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Er loert een nieuwe financiële crisis om de hoek

Vijf jaar na de zwaarste crisis in bijna een eeuw, blijft quantitative easing het enige middel om de crisis te bevechten. En net wanneer de mensen dachten dat alles terug beter zou gaan, zijn het de groeilanden die in een nieuwe crisis terecht komen. Hogere rentevoeten in het westen onttrekken veel geld uit de groeilanden waardoor hun munt sterk verzwakt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 september 2013

Autoverkoop gedaald tot nieuw dieptepunt

De verkoop van nieuwe auto's in Nederland is in de maand augustus met 13,3 procent gedaald tot 28.623 stuks. Dat is een nieuw dieptepunt voor dit jaar.