EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28166 tot 28170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Nieuwste trend op Wall Street

Trends komen en gaan. Wie handig is, een goed gevoel voor timing heeft, kan aardig binnenlopen op de beurs. Maar de jongste trend op Wall Street stelt ons voor een raadsel.

We hebben het hier over een bijzonder fenomeen: CEO’s van beursgenoteerde bedrijven die beleggers waarschuwen voor een (vermeende) overwaardering in het aandeel. En het zijn niet bepaald de minsten die aan de bel trekken. Elon Musk bijvoorbeeld, boegbeeld en grote baas bij hét aandeel van 2013: Tesla. De ‘koers van Tesla is hoger dan waar we recht op hebben’ aldus Musk. En dit is niet de eerste keer dat Musk hiervoor waarschuwt: woorden van gelijke strekking bezigde de visionaire topman ook al eens in augustus. Dat heeft beleggers er niet van weerhouden het aandeel verder omhoog te stuwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Onthullingen van een Wereldbank-insider

In de reeks “Over John, Peter, Karen, Ron en Marc – de eenzame roependen in de woestijn” komt nu onze derde gast en het is een Amerikaanse dame, Dr Karen Hudes,  advocaat en econoom.  We schreven al eens eerder over haar als klokkenluider, over haar werkzaamheden als Senior Council bij de Wereldbank.  Ze klaagde allerlei wantoestanden aldaar aan en werd uiteindelijk ontslagen.  Nu voert ze een kruistocht aan met hulp van klokkenluiders over heel de wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

'Ongekende hervormingen op komst in China'

De Chinese regering komt bij een partijbijeenkomst van de Communistische Partij volgende maand met 'ongekende' economische en maatschappelijke hervormingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Snelle geld Wall Street stort zich weer op Amerikaanse huizenmarkt

De Amerikaan Mark Harris in een verhuiswagen. Hij werd in augustus door de bank gedwongen zijn huis te verlaten en organiseerde een protestactie.

De bankiers op Wall Street hebben vijf jaar na de kredietcrisis een nieuwe markt ontdekt: Amerikanen die een woning willen huren.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Topman antiwitwascel: ''Politiek laat fraudeurs hun gang gaan''

De strijd tegen financiële fraude in ons land loopt volledig mank. Met name politici missen een 'sense of urgency' als het over fraudebestrijding gaat. Dat zegt Jean-Claude Delepière, topman van de antiwitwascel in ons land.

Wie zich goede advocaten kan veroorloven, komt probleemloos met fraude weg. Dat creëert een beeld van straffeloosheid.

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs