Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 28171 tot 28175
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Chinese premier doet een opmerkelijke belofte

Sommige beleggers maken zich zorgen over de Chinese economie, volledig ten onrechte ons inziens. Ze laten zich afschrikken door allerlei horror-verhalen over onbewoonde spooksteden, ongebruikte luchthavens en andere volledig nutteloze infrastructuurwerken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

David Tepper maakt $149 miljoen van $1 miljoen

David Tepper, president en hedge fund manager bij Appaloosa Management, beleeft een topjaar.

Terwijl de S&P dit jaar met 19,7 % steeg, laat Tepper een netto winst van 23,4% optekenen. Alleen al in de maand juli haalde Tepper een rendement van 5,5%. Dat staat te lezen op BusinessInsider.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Axa Bank Europe in Frankrijk in verdenking gesteld

Axa Bank Europe is in Frankrijk door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld. De zaak draait rond toegekende en vervolgens ingetrokken leningen met variabele rentevoet (multideviezen), zo schrijft L'Echo vandaag. De Axa-groep bevestigt de informatie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Shell mag blijven boren in Noordpoolgebied

Shell mag doorgaan met proefboringen in het Noordpoolgebied. De rechter in Alaska heeft bezwaren van milieuorganisaties tegen de boringen in de Tsjoektsjenzee en de Beaufortzee afgewezen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Obama maakt plannen voor hervorming hypotheekstelsel bekend

De Amerikaanse president Barack Obama maakt vandaag zijn plannen voor een hervorming van het hypotheekstelsel en de rest van de woningmarkt bekend. Volgens ingewijden zal hij onder meer voorstellen om de twee grootste spelers op de Amerikaanse hypotheekmarkt, Fannie Mae en Freddie Mac, binnen een aantal jaren op te doeken.