Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 28176 tot 28180
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Derivatenhandel voor kleine beleggers

De contractgrootte in de mini-index is tien keer zo klein als bij NYSE Liffe, waardoor de drempel lager komt te liggen. Bovendien biedt de nieuwe index meer flexibiliteit, omdat de portefeuille in kleinere delen kan worden beheerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Kindergsm's straks verboden wegens stralingsgevaar

Om jonge kinderen te beschermen tegen mogelijk schadelijke stralingen, is het binnenkort verboden om speciale kindvriendlijke gsm's te verkopen aan dreumesen onder zeven jaar. Dat schrijft het Nieuwsblad.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Chinese industrie leeft op

De Chinese industrie heeft in augustus duidelijk aan kracht gewonnen. Dat beeld werd vandaag bevestigd door nieuwe schattingen van de internationale bank HSBC.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Nederland tussen catastrofe en redding

Wie op zijn rijstrook het bord “Ga Terug” tegenkomt heeft een redelijke kans om binnen een hele korte tijd in een zware crash terecht te komen. Niet echt een situatie waar de meesten van ons graag mee te maken zouden krijgen. Alleen zeer snel, en met heel veel inzicht, handelen kan ons leven en dat van tegemoetkomende bestuurders en passagiers mogelijk redden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Integratie versus segregatie

Ingezonden artikel | In september opent in Borgerhout, België, de eerste “Marokkaanse school” de deuren.  Dat de stad Borgerhout al jaren in de volksmond Borgerokko genoemd wordt, is veelzeggend…