EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28176 tot 28180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Imago Tesla loopt een deukje op

Het imago van Tesla liep van de week dan eindelijk toch een deukje op. Investeerders lieten het aandeel als een hete aardappel vallen. Wat was er aan de hand?

Als u goed naar de bijgevoegde foto heeft gekeken, dan vertelt dat feitelijk al het hele verhaal. Althans, de foto spreekt boekdelen en viel vanzelfsprekend niet lekker bij beleggers en (potentiële) consumenten. Een Tesla Model S vatte vlam nadat de auto in de omgeving van Seattle over een groot stuk metaal was gereden dat van een vrachtwagen was gevallen. De bestuurder kon ongedeerd de Tesla verlaten, en moest vervolgens toezien hoe de auto vlam vatte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Government shutdown : wie merkt het verschil?

De Amerikaanse overheid op slot? Nou, zo’n vaart loopt het echt niet in de realiteit.  63 Procent van alle ambtenaren is nog steeds aan het werk, zoals de 1,35 miljoen “essential” federal employees.

De post blijft komen; het leger wordt betaald en blijft paraat (wat een opluchting, met zoveel vijanden); pensioenen en andere uitkeringen worden betaald en voedselbonnen gedistribueerd (gelukkig maar met zoveel armen); scholen zijn open maar de rechtbanken hebben nog maar fondsen voor twee weken.  De grenscontrole blijft op post (om mensen binnen te houden of te weren, dat is niet duidelijk) en de gevangenissen blijven open (of beter : gesloten).  Oh, en de belastingdienst IRS int nog steeds belastingen, oef.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Gedwongen woningverkopen neemt sterk toe

Het aantal gedwongen woningverkopen is in de eerste drie kwartalen van dit jaar met 34 procent gestegen. Dit blijkt uit cijfers van het Waarborgfonds Eigen Woning, de uitvoerende instantie van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Beleggers investeren in verkeerde ‘Twitter’

Failliet bedrijf Tweeter pikt graantje mee van beursgang Twitter

Failliet bedrijf Tweeter pikt graantje mee van beursgang Twitter

Op de Amerikaanse beurs hebben beleggers per vergissing voor miljoenen euro's aandelen gekocht van de failliete winkelketen Tweeter. Ze dachten dat het om twitter ging, dat binnenkort naar de beurs trekt.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

'België is middelmaat: U betaalt veel en krijgt weinig'

De overheid levert geen waar voor uw belastinggeld. Dat zegt het Vlaams netwerk van ondernemingen Voka na een eigen vergelijkend onderzoek. Volgens de studie betalen we te veel belastingen voor wat we er in levenskwaliteit voor terug krijgen.

We bengelen ook onderaan in vergelijking met andere Europese landen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs