EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28181 tot 28185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Er is een enorm tekort aan zilver – dit zijn de feiten

Cyrille Jubert is een Franse journalist die zich gespecialiseerd heeft in edelmetalen. Hij is ook de uitgever van ”Silver Throughout History".

Een van zijn contacten wist hem te vertellen dat ze nergens in Europa nog aan fysiek zilver kunnen geraken, of met een wachttijd van minstens een maand. Er is dus een enorm tekort aan fysiek zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

De meest correcte indicator van dit jaar zegt nu: “Verkopen!”

De NYSE McClellan Oscillator (NYMO) is een indicator die aangeeft of de aandelen op de New York Stock Exchange overkocht of oververkocht zijn. Deze indicator is dit jaar behoorlijk juist geweest, het is een van de meest accurate voorspellers. En momenteel geeft deze indicator aan dat de aandelen overkocht zijn, m.a.w. verkopen is de boodschap - aldus The Growth Stock Wire.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Banken verstrekken steeds minder bedrijfskrediet

Banken in Nederland verstrekken steeds minder bedrijfskredieten aan Nederlandse bedrijven. In september is er zes miljard euro minder uitgeleend vergeleken dezelfde maand in 2012, een daling van 1,3 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Waarom stijgen die aandelenkoersen zo hard?!?

Het is de vraag die veel mensen bezighoudt als ze het economisch nieuws horen. We zitten nog steeds midden in een grote crisis, maar de aandelenmarkt lijkt zich daar maar weinig van aan te trekken. Hoe kan dat? Dat is het onderwerp in de nieuwste column van Goudstudieforum.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Goud: grootbanken worden bullish

Het sentiment rond goud lijkt langzaam te kantelen. De beren houden zich wat stilletjes, terwijl grootbanken als Bank of America ronduit bullish draaien. Wat wordt de volgende halte?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs