Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28181 tot 28185
Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Btw-fraude EU onbeheersbaar

© thinkstock.Europese regelgeving is volgens een jurist zo lek als een mandje. Jaarlijks wordt ongeveer 100 miljard aan btw 'vermist'.

De nieuwe maatregelen van de Europese Unie tegen btw-fraude laten de kern van het probleem ongemoeid. De fraude zal blijven voortbestaan zolang de lidstaten niet in staat zijn een gemeenschappelijk btw-stelsel op te tuigen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

GM roept 340.000 wagens terug, Hyundai 239.000

De Amerikaanse autobouwer General Motors (GM) roept in de VS, Canada en Israël bijna 340.000 Chevrolet Cruzes terug wegens problemen met de remmen. Het Zuid-Koreaanse Hyundai doet hetzelfde met 239.000 wagens in de VS, die mogelijk stuurproblemen kunnen krijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Financiering ziekenhuizen steeds vaker met risicovolle kredieten

Om hospitaalgebouwen te financieren, bieden banken steeds vaker zogenaamde 'bullet'- en 'balloon'-kredieten aan, waarbij aan het eind van de duurtijd nog een groot bedrag betaald moet worden. Ziekenhuizen moeten vervolgens opnieuw op zoek naar nieuwe financiering. De evolutie is niet zonder risico's, schrijft L'Echo vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Eerste volautomatische frietautomaat staat in Brussel

Voor een warenhuis aan de Steenweg op Gent in Brussel is vrijdag de eerste volautomatische frietautomaat geïnstalleerd. Volgens het bedrijf achter de machine gaat het om een Belgische primeur, zo schrijft La Dernière Heure.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Merkel blijft tegen afschrijven Griekse schulden

De Duitse bondskanselier Angela Merkel blijft tegen een verdere afschrijving van Griekse schulden. Dat heeft ze gezegd tegen de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.