Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 28181 tot 28185
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Chinese industrie leeft op

De Chinese industrie heeft in augustus duidelijk aan kracht gewonnen. Dat beeld werd vandaag bevestigd door nieuwe schattingen van de internationale bank HSBC.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Nederland tussen catastrofe en redding

Wie op zijn rijstrook het bord “Ga Terug” tegenkomt heeft een redelijke kans om binnen een hele korte tijd in een zware crash terecht te komen. Niet echt een situatie waar de meesten van ons graag mee te maken zouden krijgen. Alleen zeer snel, en met heel veel inzicht, handelen kan ons leven en dat van tegemoetkomende bestuurders en passagiers mogelijk redden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

Integratie versus segregatie

Ingezonden artikel | In september opent in Borgerhout, België, de eerste “Marokkaanse school” de deuren.  Dat de stad Borgerhout al jaren in de volksmond Borgerokko genoemd wordt, is veelzeggend…

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

'Syrië bepaalt handelsweek'

Een naderende militaire actie zette de wereldwijde graadmeters vorige week flink lager. De Amerikaanse president Barack Obama laat een voorstel tot een beperkt militair ingrijpen nu eerst langs het Congres gaan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 september 2013

De Griekse Tragedie (deel 2 van 2)

Zopas werden speciale rekken voorzien in Griekse supermarkten voor voedingswaren waarvan de “best before” datum verstreken is.  Die zijn dan bedoeld voor de armsten want extra goedkoop.  Noem het de armen een plaatsje geven…