EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28186 tot 28190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Beurzen bibberen voor Amerikaans schuldenplafond

De 'shutdown' van de Amerikaanse overheid en het risico dat de politieke onenigheid ook de discussie rond het schuldenplafond van de VS gaat overschaduwen, gaan de komende week steeds zwaarder op de beurzen wegen. De voorbije week wisten de beleggers het gekrakeel op het Capitool nog grotendeels te negeren, maar deze week wordt dat volgens analisten steeds moeilijker. De patstelling rond het schuldenplafond kan volgens sommige experts voor de vierde economische shock in vijftig jaar tijd zorgen, na de val van de Berlijnse Muur, de terreuraanvallen van 9/11 en de val van Lehman Brothers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

'Nederland is uit recessie'

Die voorspelling doet Klaas Knot maandag, president van De Nederlandsche Bank (DNB), tijdens een halfjaarlijks overzicht van ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op de financiële stabiliteit van Nederland.

"Ik ben redelijk optimistisch over de Nederlandse economie. Heel veel seinen staan op groen", zegt Knot. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Groei economie eurozone bevestigd

De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal van het jaar met 0,3 procent gegroeid ten opzichte van een kwartaal eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

'Familie Aldi' rijkste Duitsers

De rijkste Duitsers zijn de in rijkdom nog ongeslagen familie van de grondleggers van supermarktketen Aldi van de familie Albrecht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Shell topman heeft spijt van investeringen in schaliegas

De topman van Shell, Peter Voser, heeft tegen de Financial Times  gezegd dat hij spijt heeft van de $24 miljard investeringen in schaliegas. De opbrengst valt tegen en de winning van schaliegas blijkt lang niet overal even succesvol. In Alaska heeft Shell te maken met lekkages en in China vallen de productiekosten veel hoger uit dan eerder werd aangenomen. En dan begint Voser nog niet eens over de vervuiling van het drinkwater...

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs