Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 28186 tot 28190
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

SNS Bank gaat tarieven hypotheek fors verlagen

© ANP.SNS Bank gaat zijn hypotheekrentes fors verlagen. De vierde bank van Nederland wil snel groeien op de Nederlandse hypotheekmarkt. Een agressief prijsbeleid wordt daarbij het belangrijkste strijdmiddel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Historische 24 uren in de goudmarkt…

Het is zo ver: we gingen voorbij het figuurlijke kantelpunt in de goudmarkt. In de afgelopen 24 uren waren we getuige van een zelden geziene samenloop van omstandigheden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Hoge schuldenlast blijft drukken op eurozone

De vooruitzichten op de korte termijn voor de eurozone zijn verbeterd, maar een hoge schuldenlast blijft drukken op de consumptie en investeringen in vele landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Short squeeze kan goudprijs in een mum van tijd hoger duwen

Afgelopen maandag bereikte de goudprijs het hoogste niveau in 3 weken en niets lijkt de opwaartse beweging te kunnen afremmen. Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy op de New York Mercantile Exchange, is zonder meer positief voor het goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Aantal sociale huurders verdubbeld in vergelijking met 2009

Het aantal mensen dat voor het huren van een woning beroep doet op een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) is vorig jaar in vergelijking met 2009 verdubbeld van 13.239 tot 26.552. Dat blijkt uit cijfers die de CD&V vandaag communiceert. De partij roept de overheid op verhuurders beter te informeren over hoe ze hun woning te koop kunnen aanbieden via SVK's.