EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
29
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28191 tot 28195
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Twitter zet eerste stap richting beurs

De Britse krant Sunday Times meldde eerder deze maand op basis van ingewijden dat Twitter een beursgang voorbereidt. Het bedrijf zou daarbij gewaardeerd kunnen worden op 15 miljard dollar (ruim 11,3 miljard euro).

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Syrië, de werkelijke reden voor oorlog

Schep een Wereldcrisis om een Wereldregering aan te stellen

Het volgende is een stukje uit een nog te publiceren boek van Andrew Gavin Marshall over 'Global Government', Global Research Publishers, Montreal. Voor meer van deze auteur over de economische crisis en het wereldbestuur, kijk naar het onlangs uitgebrachte boek van Global Research: "The Global Economic Crisis: The Great Depression of the XXI Century," Michel Chossudovsky en Andrew Gavin Marshall (Redacteurs), waarin de auteur drie hoofdstukken bijdroeg aan de geschiedenis van centrale banken, de opkomst van een wereldvaluta en centrale Wereldbank, en de politieke economie van de wereldregering.

Lees verder op wijwordenwakker.org
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Stiptheidsacties douaniers leiden tot 9 miljoen euro verlies per dag

De stiptheidsacties van de douaniers op Brucargo, de vrachtluchthaven van Brussels Airport, leiden tot een achterstand of verlies van 3.000 ton vracht per dag met een waarde van 9 miljoen euro. Dat zegt werkgeversorganisatie Voka Halle-Vilvoorde donderdag. Ze hoopt op een snelle oplossing. De douaniers op Brussels Airport voeren voor de tweede dag op rij stiptheidsacties bij het passagiersverkeer en op Brucargo. Afgelopen nacht hebben hun collega's op de luchthaven van Bierset (Luik) zich aangesloten bij het protest, meldt ACV.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Het Duitse model: combinatie van ouderdom en angst doet de productiviteit stijgen

We leven in een wegwerpcultuur waarin jonge werknemers al snel ‘te oud’ worden bevonden om in dienst te houden en in te investeren. Maar in tegenstelling tot wat de populaire wijsheid beweert, is de crisis net goed voor oudere professionals omdat ze bedrijven angstig maakt en verplicht om te roeien met de riemen die ze hebben.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Obligatiebezitters zweten water en bloed

Het is weinig investeerders opgevallen maar in Europa is de geldmarktrente beginnen te stijgen. Dat is vanzelfsprekend niet naar de zin van de Europese centrale bank die deze ontwikkeling dan ook nauwlettend in de gaten houdt. De recht krabbelende Europese economie kan hogere rentevoeten als kiespijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs