Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28226 tot 28230
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Inflatie in eurozone blijft stabiel op 1,6 procent

De inflatie in de eurozone is vorige maand stabiel gebleven op 1,6 procent, ondanks een stijging van de voedselprijzen. Dat blijkt uit een mededeling van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat. Voorts steeg het handelsoverschot van de eurozone in juni tot 17,3 miljard euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Kies voor dividendaandelen en herinvesteer!

Aandelen die een relatief hoog dividend uitbetalen mogen zich logischerwijs in een grote populariteit verheugen. Een bedrijf dat een hoog dividend uitbetaalt, geeft aan dat het aandacht heeft voor zijn aandeelhouders. Die aandeelhouders worden bij wijze van spreken in de watten gelegd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Aziatische vraag naar goud explodeert

Bullion banks verdienen de laatste tijd grof geld door goud uit de Comex te halen en te verkopen op de Shanghai Gold Exchange. De goudprijs op de Shanghai Gold Exchange noteert met een premie van $ 22 ten opzichte van de prijs in New York. Deze premie komt er door de ongeziene vraag naar goud in Azië.

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

850.000 huurders leven onder armoedegrens. Hoe welvarend is Nederland nog?

» Woning nieuws » Bijna 30% van de huurders leeft onder de armoedegrens

Nederland is een welvarend land. Het credo ‘We mogen niet klagen’ is er vanaf jongs af aan flink ingebeiteld. Toch is het maar de vraag of we niet af en toe mogen klagen. Zeker nu de Woonbond bekend heeft gemaakt dat voor steeds meer huurders de armoedegrens geen fictie is maar keiharde werkelijkheid. De verwachting is dat over drie jaar een ongekend aantal van 850.000 huurders financieel onder deze armzalige grens zit.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Indiase bedrijven mogen niet in Nederland investeren

De Indiase centrale bank heeft een moratorium afgekondigd op investeringen van Indiase bedrijven in het buitenland. De maatregel is nodig om de roepie, de munteenheid van het land, te versterken, zo meldt De Telegraaf.