EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28241 tot 28245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

De aandachtseconomie... Hebt u er enig idee van hoeveel de tijd die u op internet spendeert waard is?

Tegen volgend jaar zal er voor elk van de zeven miljard inwoners op onze planeet een mobiele telefoon op aarde zijn. Elk moment van ons leven wordt digitaal opgeslagen en gedeeld via de aanraking van een touchscreen, waarna de strijd om aandacht op een globale en uiterst competitieve markt van start gaat.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Nieuwe regels voor webshops in december van kracht!

De Europese Unie heeft nieuwe wetten aangenomen die uiterlijk in december 2013 in de Nederlandse wet doorgevoerd zullen worden. Webshopeigenaren krijgen daarna een half jaar de tijd om hun webshop en voorwaarden waar nodig aan te passen. Wanneer men de nieuwe regels niet opvolgt kan dit leiden tot (hoge) boetes. De wetswijzigingen moeten het consumenten makkelijker maken om bestellingen te plaatsen in een ander EU-land. De nieuwe regels hebben voor bijna alle Europese webshops gevolgen, vandaar dat ik er in deze blog bij stil wil staan.

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Britse banken compenseren klanten

Ongeveer 7 miljoen klanten die de verzekeringen sinds 2005 kochten kunnen nu een terugbetaling vorderen van de premies die ze betaalden, inclusief 8 procent rente, aldus de Britse toezichthouder Financial Conduct Authority (FCA). De producten werden verkocht onder namen als HSBC Card Guard en Barclays Cardholder Protection.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Kroniek van aangekondigde massaontslagen en een boodschap van hoop

We zitten momenteel en al 5 jaar trouwens in een wereldwijde crisis, economisch, financieel en monetair.  Nogal wat politici nationaal en internationaal spuien de laatste tijd berichten van beterschap.  Het licht aan het eind van de tunnel! We kunnen het zien! Het zal spoedig beteren.  Het ergste is achter de rug…  Kunnen ze anders, misschien wel tegen beter weten in? De grote boosdoener en ook het gevolg van al die miserie is de almaar oplopende werkloosheid.  Europa kent vandaag meer dan 21 miljoen mensen zonder werk.  Er is echter alles voor om te stellen dat in plaats van te beteren, de toestand eerder nog zal verergeren…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Als er al één grafiek u wat ongemakkelijk maakt is het hopelijk deze

Credit Suisse heeft een grafiek gemaakt die aantoont hoe de rijkdom in de wereld over de bevolking is verdeeld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs