Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28241 tot 28245
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Hoge schuldenlast blijft drukken op eurozone

De vooruitzichten op de korte termijn voor de eurozone zijn verbeterd, maar een hoge schuldenlast blijft drukken op de consumptie en investeringen in vele landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Short squeeze kan goudprijs in een mum van tijd hoger duwen

Afgelopen maandag bereikte de goudprijs het hoogste niveau in 3 weken en niets lijkt de opwaartse beweging te kunnen afremmen. Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy op de New York Mercantile Exchange, is zonder meer positief voor het goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Aantal sociale huurders verdubbeld in vergelijking met 2009

Het aantal mensen dat voor het huren van een woning beroep doet op een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) is vorig jaar in vergelijking met 2009 verdubbeld van 13.239 tot 26.552. Dat blijkt uit cijfers die de CD&V vandaag communiceert. De partij roept de overheid op verhuurders beter te informeren over hoe ze hun woning te koop kunnen aanbieden via SVK's.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Wie dit gelooft is gek?

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Volgens “de specialisten” toont de Franse economie duidelijk herstel, zie dit bericht. Waarom vertrouw ik dit bericht niet? Simpel om 2 redenen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Meer ouderen zijn werkzaam op de arbeidsmarkt

Steeds meer 55-plussers blijven actief op tot de arbeidsmarkt. De arbeidsparticipatie van deze groep zal de komende jaren ook steeds groter worden.