EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28246 tot 28250
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Japans schuldenprobleem kan volledig uit de hand lopen

Het grootste gevaar waar Japan mee wordt geconfronteerd is dat het schuldenprobleem volledig uit de hand zou lopen. De Japanse schuldenberg is al onoverzichtelijk hoog en dreigt alleen nog hoger te worden. Er hoeft maar 1 radertje mis te lopen om het zaakje te doen ontsporen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

China heeft voor het eerst meer dan 300 dollarmiljardairs

Het aantal dollarmiljardairs in China is dit jaar voor het eerst over de symbolische grens van 300 geklommen. De tweede economie ter wereld telt er nu 315, ofwel 64 meer dan in 2012, zo blijkt uit een studie van het onderzoeksinstituut Hurun.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Gelukkig en duurzaam in een huis van 8 m2

Er wordt van alles gedaan om een huis duurzaam te krijgen: zonnepanelen, isolatie, warmte uit de grond, milieuvriendelijke bouwmaterialen en nog veel meer. Maar volgens de Vlaamse journalist Kris de Decker vergeten mensen één ding: de grootte van een huis. Volgens De Decker kunnen mensen prima gelukkig zijn in een minihuis van niet groter dan 8 vierkante meter. En een minihuis is bijna vanzelf een stuk duurzamer.

De Decker: “De belangrijkste factor in de eco-score van een huis wordt echter volledig over het hoofd gezien: de afmetingen van de woning. Er zijn wondermooie dwerghuisjes op de markt, die door een uitgekiend ruimtegebruik alles bieden wat een moderne groene ziel verlangt.”

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Kapitalistisch netwerk beheerst de wereld

Een analyse van de relaties tussen 43.000 key transnationale bedrijven heeft een zeer kleine groep onthuld, voornamelijk banken, die wereldwijd aan de touwtjes trekt!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Laatste kans voor goedkope goudmijnen?

De recente correctie in goudmijnaandelen kan wel eens de laatste zijn om goedkoop in te stappen. Benchmark voor de goudmijnaandelen is de Market Vectors Gold Miners Fund (GDX). Sinds eind juni ging GDX van $ 22 naar $ 31, een stijging van 40 procent op enkele weken, zelden gezien. Nu laat GDX wat stoom af, volgens The Growth Stock Wire.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs