Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28246 tot 28250
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Spaarders laten jaarlijks 1,5 miljard aan rente liggen

Door te sparen bij grootbanken, die relatief lage rentes bieden, laten Nederlandse spaarders jaarlijks ruim 1,5 miljard euro aan rente liggen. Dit blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Sparen.nl. “Veel spaarders kiezen voor de gemakkelijkste weg door te sparen bij de grootbank waar ze ook een betaalrekening hebben lopen”, legt Teun van Mullekom van Sparen.nl uit. “De rentes bij kleinere banken liggen echter vaak veel hoger, waardoor spaarders bij de grootbanken een groot bedrag aan rente laten liggen.”

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Miljoenenfraude bij failliet installatiebedrijf

Eigenaar Bert Meulenbeld van het failliete gelijknamige installatiebedrijf heeft voor miljoenen gefraudeerd. Vlak voor het faillissement van het bedrijf werden er miljoenen weggesluisd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Het ergste achter de rug?

De werkloosheid in de eurozone neemt niet meer toe.  Ze bedraagt gemiddeld 12,1 procent, net zoals een maand geleden, aldus statistiekenbureau Eurostat.  19.266.000 werklozen in juni 2013 betekent zelfs 24.000 minder tegenover mei 2013.  We mogen geen zwartkijkers zijn en moeten het positieve nieuws omarmen.  Toch blijven wij licht argwanend want…we geloven niet steeds wat de overheid zegt! Er zijn namelijk leugens, keiharde leugens en dan zijn er….statistieken.  We hebben een donkerbruin vermoeden – met enig voorbehoud want we kunnen ook te voorzichtig zijn – dat de positief getinte mediaberichten van recent een beetje…georchestreerd zijn.  Of zien we nu toch spoken?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Verkoop Japan, koop goudmijnen

Keith Fitz-Gerald, chief investment strategist van Money Map Report en voorzitter van the Fitz-Gerald Group leeft al meer dan 25 jaar in Japan. Hij is zelfs getrouwd met een Japanse. In tegenstelling tot vele andere analisten weet hij dus waar hij over praat als het over Japan gaat. En zijn stelling is duidelijk: verkoop Japan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Spanje heeft een oplossing voor zijn vastgoedcrisis

Spanje heeft te maken met de zwaarste vastgoedcrash uit zijn geschiedenis. Sinds 2007 zijn de huizenprijzen al met 35 procent gedaald. Analisten verwachten dat het daar niet bij zal blijven, de huizenprijzen kunnen tot 50 procent corrigeren. Dit is slecht nieuws voor de nu al zwaar getroffen economie. Maar Spanje heeft een oplossing: de overtollige huizen terug afbreken.