EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28246 tot 28250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Het schuldgedreven economische systeem heeft gefaald

Het Goudstudieforum legt de vinger op de zere plek. Het door schulden gedreven dollarsysteem heeft gefaald en de Verenigde Staten moeten daar op een gegeven moment aan toegeven. Iedereen die zijn vermogen koste was kost in dit falende geldsysteem wil houden zal daar op een dag een hoge prijs voor betalen. De spaarder is gewaarschuwd...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

ECB en Chinese centrale bank tekenen valutaswap

De ECB en de Chinese centrale bank hebben een valutaswap ter waarde van €45 miljard en 350 miljard yuan in werking gesteld. De valutaswap is opgezet om de onderlinge handel tussen China en Europa en de eigen valuta te bevorderen. De noodzaak om Amerikaanse dollars te gebruiken wordt op deze manier steeds kleiner!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Deutsche Bank laat ondernemers in de kou staan

Deutsche Bank heeft 18.000 kleine zakelijke klanten per brief laten weten dat ze op zoek mogen naar een andere bank. Voor de kerst wil Deutsche Bank schoon schip hebben gemaakt, om meer tijd en aandacht te kunnen schenken aan de grote klanten. Ondernemers moeten nu op zoek naar een andere bank die hun bedrijfskrediet wil overnemen...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Diederik Schmull: “De klok tikt”

Diederik Schmull heeft een prachtig stukje geschreven die perfect de huidige situatie op de globale financiële markten illustreert. De beleidsmakers van de laatste jaren/decennia zijn er prachtig in geslaagd het blikje steeds verder in een doodlopende straat te schoppen, alle "krediet" daarvoor, maar het blijft een doodlopende straat. Ergens moet er een sterk figuur opstaan of we smashen met zijn allen keihard tegen de spreekwoordelijke muur. Schmull verwoordt het als volgt:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Op naar de post-kapitalistische samenleving

De Belgische cyberfilosoof Michel Bauwens stond vorig jaar als enige Belg in de Post Growth Institute-lijst van de 100 meest inspirerende persoonlijkheden voor een duurzame toekomst.

Hij richtte de Foundation for Peer-to-peer Alternatives op en is internationaal gekend omwille van zijn gedachtengoed over de samenwerkingseconomie.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs