Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2826 tot 2830
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Trump kan handelsoorlog ontketenen

De Verenigde Staten van Amerika onder leiding van Donald Trump dreigen in een conflict te geraken met de rest van de wereld. In zijn eerste week als president schrapte hij de handelsverdragen met verschillende landen, de Trans Pacific Partnership geldt dus niet meer voor de V.S.A., de rest kan dus volgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

‘Trump, Xi en Poetin lachen zich een breuk terwijl ze Europa uit de geschiedenis zien verdwijnen’

De relaties tussen Europa en de Verenigde Staten lijken amper 2 weken na de inhuldiging van de nieuwe president Donald Trump, een nieuw tijdperk in te gaan. ‘Voor het eerst in onze geschiedenis en in een steeds meer multipolaire wereld, zijn er steeds meer anti-Europeanen,’ schreef EU-voorzitter Donald Tusk daar eerder deze week nog over.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Verse groenten blijven schaars, maar nog geen lege rekken zoals in Engeland

In Zuid-Europa blijft het kwakkelweer aanhouden en dat merken we ook in onze supermarkten. Gelukkig niet zo hard als in Engeland en Ierland, waar de rekken in de groenteafdeling er bijwijlen akelig leeg uitzien en sommige winkelketens hun klanten zelfs vragen om niet meer dan twee kroppen sla in hun karretje te leggen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Politieke partij betaalt deelname aan verkiezingen met bitcoin

De Piratenpartij heeft de waarborgsom van €11.250,- voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen betaald uit bitcoin donaties. De Piratenpartij is de eerste politieke partij in Nederland die van bitcoin gebruikt maakt om deel te kunnen nemen aan de aankomende verkiezingen op 15 maart 2017. Door de bitcoin donaties te gebruiken, spreekt de Piratenpartij vertrouwen uit in deze voor velen relatief nieuwe en onbekende manier van digitaal betalen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Belgen hebben meer dan 260 miljard euro op spaarboekje staan

De Belgische spaarboekjes dikken opnieuw aan. In december stond er 261,6 miljard euro op de boekjes. Dat blijkt uit de jongste statistieken van de Nationale Bank.