EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28251 tot 28255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Op zoek naar werk? U mag gratis trappen van Daems' villa vegen

"Laat werklozen een cafetaria openhouden", zo werd Rik Daems gisteren in De Morgen geciteerd. Dat is bij het ACV duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. De christelijke vakbond haalde op Twitter uit naar de politicus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Fracking als redder in nood economie VS

De bodem van de VS bevat gigantische hoeveelheden schalie olie en gas. Een mooie meevaller in barre tijden. Kan fracking de Amerikaanse economie een nieuwe boost geven?

De Amerikanen hebben weer een reden gevonden om zich fier op de borst te slaan. De VS heeft namelijk Rusland achter zich gelaten als de grootste producent van olie en aardgas. Dat is natuurlijk te danken aan de schalie olie boom die het land in haar ban houdt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

FNV hekelt beloning commissarissen Imtech

Zeker omdat voor het bedrijf niet wil ingaan op de ''gematigde'' looneis van het personeel. Dat liet de vakbond woensdag weten.

FNV vindt het ''volsterkt verwerpelijk'' dat Imtech zijn commissarissen 40 procent meer betaalt, terwijl over de gevraagde 2,5 procent loonsverhoging voor installateurs niet eens te praten valt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Nederland blijft achter in Europees duurzame koers

De Europese Unie (EU) is goed op weg om een stuk minder broeikasgassen uit te stoten en om minder energie te gebruiken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Tea Party lid krijgt award voor de stomste uitspraak

De Tea Party in de VS doet weer eens van zich spreken. Net wat de Amerikaanse politiek nodig heeft op het moment dat de verdeeldheid op een kookpunt begint te raken.

De politieke patstelling in de VS is volgens velen vooral te danken aan de Tea Party, oftewel dat deel van de Republikeinse partij dat van dwars liggen een nationale sport heeft gemaakt. De Tea Party leden gaan met vrijwel niets akkoord dat niet voor 100 procent met hun ideeën strookt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs