EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28256 tot 28260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Spaanse werkloosheid omlaag

Dat werd donderdag gemeld door het Spaanse bureau voor de statistiek.

De werkloosheid daalde naar 26 procent van de Spaanse beroepsbevolking. In het tweede kwartaal was nog 26,3 procent werkloos. Maar de jeugdwerkloosheid in Spanje staat nog altijd op 56 procent.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Op naar een nieuwe Huizenbubbel

De huizenprijzen in China stegen in september 2013 met twee cijfers.  In Groot-Brittannië zijn ze zojuist tot recordhoogte gestegen sinds 2006; in één maand werden Londense huizen wel 9 % duurder. In Duitsland idem dito. 

“De waarschuwing voor de forse vastgoedprijzen past bij de angst die onder veel Duitse economen leeft dat de ruime geldpolitiek van de ECB in feite veel te royaal is voor Duitsland, waar het goed gaat”.  Op naar een nieuwe Huizenbubbel…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Geldkraan ECB helpt zwakke landen niet

De massieve steunoperatie van de Europese Centrale Bank (ECB) heeft de zuidelijke eurolanden weinig geholpen. De banken in die regio zijn zwak gekapitaliseerd en geven de goedkope gelden van de centrale bank niet door aan bedrijven en huishoudens. De sterke eurolanden profiteren daarentegen wel van de ver openstaande geldkraan in Frankfurt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

Angstige tijden voor beleggers in Nederlands vastgoed en Nederlandse banken

Angstige tijden voor beleggers in Nederlands vastgoed en Nederlandse banken

Angstige tijden voor beleggers in Nederlands vastgoed en Nederlandse banken

In opdracht van De Nederlandsche Bank doet het Amerikaanse bedrijf BlackRock Solutions op dit moment onderzoek naar de waarde van de vastgoedportefeuilles van banken. Binnenkort wordt er gerapporteerd en zijn genoeg redenen om de adem in te houden.

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2013

‘Suicide pricing’ door zombie-bedrijven: de nieuwe economische tijdbommen

[video]

[video]

Wanhopige bedrijven die in het beste geval nog net genoeg cash op de bank hebbem om de leveranciers te kunnen betalen leggen massaal tijdbommen waar er nog ruimte is in deze huidige vrije markt door middel van suicide pricing. Het zijn wanhooppogingen om de concurrentie te verdrinken, maar wellicht ook zichzelf. Zulke bedrijven hebben schulden die hun bezittingen verre overtreffen. Hoezo "het gaat weer beter met de economie"?

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs