EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28261 tot 28265
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Laatste kans voor goedkope goudmijnen?

De recente correctie in goudmijnaandelen kan wel eens de laatste zijn om goedkoop in te stappen. Benchmark voor de goudmijnaandelen is deĀ Market Vectors Gold Miners Fund (GDX). Sinds eind juni ging GDX van $ 22 naar $ 31, een stijging van 40 procent op enkele weken, zelden gezien. Nu laat GDX wat stoom af, volgensĀ The Growth Stock Wire.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Pas op!! Zeepbel groeilanden kan ieder moment uiteen spatten

Door de sterke opkomst van China en India de laatste tientallen jaren, hebben beleggers de groeimarkten afgezocht in de hoop de volgende rijzende ster te vinden, of op zijn minst het land dat het meeste zal profiteren van de "boom" in de BRIC-landen. Het goedkope westerse geld heeft deze markten overspoeld op zoek naar rendement. Dit heeft ervoor gezorgd dat de groeilanden een enorme bubbel zijn die ieder moment uiteen kan spatten, zegt Jesse Colombo.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Kinderen de dupe van de crisis

Kinderen betalen de rekening van de crisis. Dat is de conclusie uit de Kinderrechtenmonitor 2013, woensdag gepresenteerd door Kinderombudsman Marc Dullaert.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Is de zeppelin het cargotransport van de toekomst?

Zeppelins werden een eeuw geleden gezien als het transportmiddel van de toekomst. Wolkenkrabbers als het Empire State Building in New York werden zelfs gebouwd met aanmeerplaatsen voor luchtschepen. Na het verschrikkelijke incident met de Hindenburg, verdwenen ze echter van het voorplan. Nu komt een Amerikaanse firma met een prototype dat een revolutie in het cargotransport moet betekenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Gelukkig. Economie gered.

Vandaag is het dan eindelijk van start gegaan, het met veel tamtam aangekondigde ' Ondernemend Oranje Kapitaal', met een oude van Studio Sport gejatte slogan 'Van, voor en door ondernemers'. Het is een fonds dat ondernemers, die moeite hebben met het verkrijgen van leningen, eigen vermogen of achtergesteld kapitaal verschaft zodat banken met meer vertrouwen krediet kunnen verschaffen. Iedereen die een ton euro of meer (=geen vergunning nodig van de AFM) beschikbaar heeft kan participeren in het fonds. Het is de bedoeling dat minimaal 100 miljoen euro wordt opgehaald. Vandaag was de presentatie op Beursplein 5. Als we onze RTL-verslaggever ter plaatse @hellahueck moeten geloven, en waarom zouden we dat niet, zijn er reeds tientallen miljoenen opgehaald, voornamelijk door pensioenfondsen. Eentiende van het fondsvermogen is beschkbaar voor startersleningen aan het MKB. Van de website van OOK worden we niet veel wijzer, behalve dat we jeuk krijgen van de marketinglingo. 'Oranje' dat zal wel slaan op ING en het doet ons deugd dat het fondsvermogen wordt beheerd door een 'gebalanceerd team van professionals met een vast gedefinieerd mandaat'. Laten we hopen dat we er nog veel over gaan horen, want onze economie kan wel wat VVD gebruiken.

Lees verder op daskapital.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs