Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 28261 tot 28265
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Betaalachterstand stijgt met 22 procent

Het aantal facturen dat in ons land niet tijdig betaald wordt, is in het tweede kwartaal van 2013 met 22 procent gestegen. Dat blijkt uit de betaalindex die handelsinformatiekantoor Graydon Belgium woensdag voorstelde. Daardoor is zo'n één op acht van de facturen voor bedrijven verlieslatend. De federale overheid betaalt echter steeds meer volgens de afspraken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

JP Morgan verzamelde al $ 7 miljard aan boetes de laatste 2 jaar

JP Morgan is een van de machtigste banken van de Verenigde Staten (en dus ook de wereld). CEO Jamie Dimon verklaart altijd hoe gezond zijn bank wel niet is en was ten tijde van de financiële crisis zelfs tegenstander van een gedwongen bail-out. De laatste 2 jaar verzamelde de bank voor zo'n $ 7 miljard aan boetes in verschillende zaken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Column Kees de Kort | We zijn er nog lang niet

Positieve inkoopmanagers in de Europese detailhandel, terwijl de verkoopcijfers tegenvallen. Het nieuws is af en toe iets beter dan een jaar geleden, "maar het aantal minnetjes blijft hoog".

Bron: infonu.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Overheidssalarissen 2011-2012. Je zit er ook knus bij in crisistijden

De overheid is een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever voor veel mensen, in deze onzekere economische tijden. Hoeveel verdient een ambtenaar eigenlijk? Zit hij er echt zo warmpjes bij als veel mensen denken? In dit artikel de salarisschalen van de gemeente van 1 januari 2011.

Werken bij de overheid neemt toe in populariteit. 1 op de 7 werkende Nederlanders werkt voor de overheid. De overheid biedt banen op MBO - HBO en universitair niveau op allerlei verschillende werkterreinen en functiegebieden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Chinezen storten zich op spotgoedkope huizenmarkt in Detroit

Chinezen kopen massaal panden in Detroit, de oude Amerikaanse autohoofdstad die recent failliet ging. Huizen staan er te koop voor slechts honderd dollar, meldt de website Quartz. Chinese investeerders happen gretig toe en kopen soms tientallen woningen tegelijkertijd.