Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 28271 tot 28275
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Trojka voorziet zware krimp economie Cyprus

De internationale geldschieters van Cyprus verwachten dat de economie van de eilandstaat tot en met volgend jaar ongeveer 13 procent zal krimpen. Dat lieten vertegenwoordigers van de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de zogeheten trojka, vandaag weten.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Fed houdt stimuleringsbeleid ongewijzigd

Dat maakte de Fed woensdag bekend na afloop van de beleidsvergadering van het bestuur.

Volgens de Fed groeide de Amerikaanse economie in de eerste helft van het jaar in een gematigd tempo. De arbeidsmarkt is verbeterd, maar de werkloosheid blijft op een hoog niveau. De bestuurders van de centrale bank gaan er vanuit dat de groei, met behulp van gepaste stimuleringsmaatregelen, verder zal aantrekken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Nog te vroeg om te spreken van een wijziging in het marktsentiment

Hebben de beurskoersen een piek bereikt of beleven we de bull markt die door sommige analisten al geruime tijd was voorspeld? Een aantal factoren suggereren inderdaad dat we het einde van de stijgingsfase nog bijlange na niet hebben gezien, de beurskoersen kunnen nog flink hoger hoger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Rick Rule: “Goud staat voor een enorm herstel”

Rick Rule heeft al vele watertjes doorzwommen en weet dus waar hij over spreekt. Hij is vermoedelijk een van de beste grondstofanalisten die er rondlopen op deze wereld. Volgens Rule zijn er gezien de huidige omstandigheden op de goudmarkt twee mogelijke oplossingen: a) fors herstel of b) goud verdwijnt, aldus een interview met Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Dit aandeel kan nog hoger, ondanks een stijging van 250 %

Wie droomt niet van een aandeel dat ineens op de kaart van de beleggers wordt gezet. Het aandeel van de bouwer van elektrische auto's,