EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28271 tot 28275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Hier win je de Nobelprijs Economie mee

De winnaars van de Nobelprijs voor de economie zijn bekend. De 'Prijs van de Zweedse Rijksbank voor de economie ter nagedachtenis aan Alfred Nobel' om precies te zijn. En helaas voor Nederland: Mathijs Bouman heeft 'm niet gewonnen, al deed RTLZ vandaag een dappere poging. Van de drie winnaars halen we Robert Shiller, professor aan de universiteit van Yale eruit. Shiller voorspelde de twee grootste zeepbellen van de laatste decennia: de internet- en de huizenbubble. Beide voorspelde hij in het boek ' Irrational Exuberance'. Een huis is volgens Shiller helemaal geen belegging. 'Dat is ons aangepraat. Het was een rage', zegt de econoom. 'Een huis vergt onderhoud, er wordt op afgeschreven en het in of uit de mode en er is de technische vooruitgang in de woningbouw. Dus een nieuw huis is beter.' Omdat Shiller ontevreden was met de huizencijfers tot dan toe ontwikkelde hij zijn eigen index. Daarin blijken de huizenprijzen aangepast voor inflatie niet tot nauwelijks gestegen.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Kroatië ontwaakt abrupt uit Europese droom: export keldert en EU-miljarden worden niet vrijgegeven

Sinds het toetreden van Kroatië tot de EU op 1 juli 2013 is de export van het land ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar met 11 procent gedaald. Dat blijkt uit voorlopige berekeningen. In de maand augustus was de daling zelfs 19 procent in vergelijking met dezelfde maand in 2012, schrijft Poslovni Dnevnik (vertaling Presseurop).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Twitter kan na de IPO verdubbelen en hier is waarom

Nog even en Twitter heeft zijn felbegeerde beursnotering. Wordt het een uitslaande brand, of een deceptie? Nog voor de beursgang heeft iemand het koersdoel al op gezet op $50..!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Max Keiser: “China heeft meer dan 5.000 ton goud”

Het is niet de eerste keer dat de Chinese overheid kritiek heeft op het beleid van de Verenigde Staten dat de Amerikaanse dollar dreigt te devalueren. De oproep op het Chinese nieuwsagentschap Xinhua news doet vandaag veel stof opwaaien. Dergelijke sterke en krachtige taal onthult iets zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Consumenten houden hand nog steeds op knip

De krimp van de consumptie was ongeveer even groot als in de voorgaande maanden, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs