EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28271 tot 28275
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Herstel eurozone vervaagd - zal de VS volgen?

It has been a "Summer of Recovery" for the U.S. economy with GDP growth rising from 1.1% in the first quarter to 2.5% in the second and manufacturing surveys showed sharp jumps in new orders and outlooks.  The same occurred in the Eurozone with Markit's PMI reports showing sharp bounces higher and hopes that the recession that has plagued the region was finally coming to an end.  The question of sustainability remains.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Maakt China een einde aan de dollar als wereldreservemunt?

Wereldwijd wordt olie verhandeld in dollars, maar hoe lang blijft dat nog zo? In 2017 wordt China de grootste importeur van het zwarte goud en nu al investeert het land miljarden om de aanvoer van olie veilig te stellen. Komt China in een positie om de dollar opzij te schuiven als valuta om olie mee af te rekenen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Initiatief jeugdwerkloosheid achter op schema

Uitzendorganisatie Randstad en ambassadeur jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk lopen achter op hun schema om in vijf weken tijd 10.000 jongeren aan een baan te helpen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Ierland uit recessie na groei in tweede kwartaal

De Ierse economie is in het tweede kwartaal weer gegroeid. Dat maakte het nationale statistiekbureau vandaag bekend. Daarmee eindigt de tweede recessie in het land sinds 2008.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Kabinet Rutte verhoogt inkomstenbelasting van 42% naar 49%

De regering heeft een bijzondere visie op bezuinigen, want bijna alle maatregelen komen neer op lastenverzwaringen. Zo zal de inkomstenbelasting tussen nu en 2017 voor middeninkomens stijgen van 42% naar 49%. Het belastingtarief voor de hoogste inkomens blijft overigens gelijk op 52%. Over nivellering gesproken...

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs