EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28286 tot 28290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Zilver kan dé investering van het jaar worden

Het jaar 2013 zit er bijna op. Een lastig jaar voor goud- en zilverliefhebbers. Met nog een kleine drie maanden te gaan kan zilver nog wel eens voor een verrassing zorgen. Riemen vast!

Op Minyanville.com vonden we een zeer interessante blog over zilver. Daar werd een technische analyse gedaan van enkele zilvergerelateerde beleggingen. Het technische beeld bij ProShares Ultra Silver ETF (NYSEARCA:AGQ) ziet er veelbelovend uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

China waarschuwt de VS voor gevolgen schuldenplafond

De Chinese minister van Financiën, Zhu Guangyao, heeft zijn zorgen uitgesproken over de Amerikaanse schuldencrisis. Er dreigt een impasse te ontstaan omtrent het schuldenplafond, wat een bedreiging kan vormen voor de investeringen van China. Hij doelt waarschijnlijk op de $1,27 biljoen aan Amerikaanse staatsobligaties die China in bezit heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Janet Yellen volgt Bernanke op als boegbeeld Federal Reserve

Janet Yellen zal de positie van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve overnemen. Obama zal haar vanmiddag (Amerikaanse tijd) officieel introduceren. Yellen heeft in het verleden al eens gezegd dat ze het terugbrengen van de werkloosheid belangrijker vindt dan het in toom houden van de inflatie. Dat belooft wat!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Officiële schuld VS al boven schuldplafond sinds …

Debt to the Penny and Who Hold It. Hierop kan je zien hoeveel de officiële schuld van de Amerikaanse overheid bedraagt. Het huidige schuldplafond ligt momenteel op $ 16,699 biljoen. De schuldklok van de Amerikaanse schatkist staat echter al op $ 16,747 biljoen of bijna $ 48 miljard meer dan toegestaan. En de klok staat ook al enige tijd stil, zo staat op Global Economic Analysis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Fed zal de rente nog heel, heel lang laag houden

Een te sterk oplopende rente zal funeste gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie. De schuldenberg moet wel betaalbaar blijven en Joe Sixpack moet zijn hypotheek kunnen betalen.

In zijn laatste Investment Outlook verkondigde PIMCO’s Bill Gross aan al wie het wil horen dat we ons geen illusies moeten maken: de Federal Reserve zal de rente heel, heel lang laag houden. Veel langer zelfs dan waar de investeerders momenteel op rekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs