Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28286 tot 28290
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Bel20-index glijdt verder af

De Brusselse beurs moest voor de derde keer op rij achteruit. De Bel20-index gaf 0,57 procent prijs en eindigde op 2.750,73 punten. Van de twintig aandelen in de elitegroep eindigden er 17 in het rood. In afwachting van de bekendmaking van de notulen over de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank verkozen de beleggers liever geen nieuwe posities in te nemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Dit land heeft de grootste inkomensongelijkheid ter wereld

Sinds de jaren '70 heeft de top 1 procent in de Verenigde Staten zijn aandeel in de welvaart verdubbeld van 10 procent naar 20 procent. De Verenigde Staten is momenteel het minst slechte westerse land op economisch gebied, maar de ongelijkheid tussen de armste en rijkste bevolkingsgroepen is nergens zo groot als in de VS.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

SP en CDA bezorgd over Nederlandse goudvoorraad

Nederland heeft een goudreserve van 612 ton, ter waarde van zo'n 24 miljard euro. Slechts ongeveer een tiende daarvan ligt bij De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam. De rest ligt voor zover bekend opgeslagen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Belasting omzeilen of ontduiken?

Belasting omzeilen of ontduiken?

In sommige landen is het een nationale volkssport om belasting te ontduiken. Dat dit fenomeen vroeg of laat consequenties heeft voor ons allemaal binnen Europa, is op een pijnlijke manier duidelijk geworden door de financiële crisis. Geld uitgeven dat er niet is, heeft een geheel andere dimensie gekregen. Mondi beperkt zich met informatie over dit onderwerp tot aanschaf of bezit van vastgoed in het buitenland. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Modebedrijf Marlies Dekkers bankroet

Het modebedrijf van Marlies Dekker is failliet verklaard. Een eventuele geldschieter en onderhandelingen met de rabobank over financiering mochten het concern niet baten.