Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28291 tot 28295
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Doug Casey “We zitten in het midden van de grootste bubbel ooit”

Volgens Doug Casey komen we in buitengewoon tumultueuze periode in de geschiedenis terecht als de moeder der bubbels leegloopt. We zitten nog steeds in het midden van de grootste bubbel te allen tijde. Het is groter dan de dotcom-bubbel, groter dan de vastgoedbubbel, ... het is de obligatiebubbel. Als de rentevoeten gaan stijgen, zal dit een catastrofe betekenen voor de grootste markt ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De goudprijs zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de goudmarkt. Hoewel de goudprijs op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Bron: fuzzyfun.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Al meer dan 10.000 kmo-jobs verloren sinds begin van jaar

Het jobverlies in kmo's blijft aanhouden. In het tweede kwartaal van 2013 was er een daling van de tewerkstelling met 0,24 pct. In de periode voordien was al sprake van een daling met 0,4 pct. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstverlener SD Worx. Beterschap is bovendien niet meteen in zicht.

Bron: piepvandaag.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ecuador laat olieboringen Yasuni National Park toe

Ecuador heeft het door de Verenigde Naties gesteunde plan om geld in te zamelen zodat olieboringen in onaangetaste delen van Yasuni National Park in het Amazone regenwoud niet nodig zouden zijn, de rug toegekeerd. Volgens president Rafael Correa omdat rijke landen het initiatief onvoldoende hebben gesteund en zodoende Ecuador geen andere keus laat. De overheid heeft de plannen om olieboringen te gaan doen in het oosten van het park goedgekeurd en de werkzaamheden zullen ergens de komende weken van start gaan.