EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28296 tot 28300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Arm België!!

We lieten een tijdje geleden al zien dat België op een dunne koord balanceert doordat het geen buffer heeft om verliezen op te vangen.

Een misstap bijvoorbeeld bij Dexia en we kunnen ons tot het clubje van de periferie rekenen. Maar er is meer. We betalen niet alleen ongeveer de meeste belastingen, we krijgen er ook nog eens het minste voor terug.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Peter Schiff: De Fed liegt

Peter Schiff doet behoorlijk veel moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de goudprijs en de rol van de Fed, zo staat op goudportal. Volgens Peter kan het alleen maar goed zijn voor de goudprijs indien het schuldplafond verhoogd gaat worden. Het bevestigd namelijk dat de VS nog meer schulden uit heeft staan en vaker de geldprinter moeten aanspreken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

'Vliegtaks zou dreun zijn voor economie'

Een nieuwe vliegtaks, die momenteel op tafel ligt bij de begrotingsonderhandelingen tussen kabinet en oppositie, zou een geweldige dreun betekenen voor de Nederlandse concurrentiepositie. Dat laten de topmannen van Schiphol en KLM dinsdag weten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

China en Rusland slaan handen ineen op de APEC

Tijdens het APEC topoverleg van met name Aziatische economieën hebben Rusland en China opnieuw kenbaar gemaakt dat ze intensief zullen samenwerken op economisch en politiek vlak. De twee landen benadrukten op één lijn te zitten ten aanzien van Syrië en Noord-Korea. Ook lieten beide landen weten dat ze gezamenlijke ceremonies zullen houden om WO II te herdenken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Het Scandinavische model als voorbeeld

Waarom deert de Europese economische en financiële crisis Scandinavië niet of nauwelijks? Zou het komen omdat deze landen – Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen – de beste bestuurders ter wereld hebben? In zowat alle lijstjes staat Scandinavië

In zowat alle lijstjes staat Scandinavië op de hoogste plaatsen : competitiviteit, innovatie, ontwikkeling en voorspoed.  Intrigerend…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs