Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 28296 tot 28300
Bron: biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Economisch herstel???

Onlangs is bekend geworden dat de inflatie in NL voor de zoveelste keer is gestegen naar een niveau van 3,1 procent. Een hogere inflatie die hand in hand gaat met deflatie betekent rampspoed voor de (werkende) middenklasse. Hoeveel slechter zou het nog kunnen? Terwijl door deflatie de waarde van je eigen woning in waarde omlaag gaat, zie je tegelijkertijd dat van je zuurverdiende loon elke maand minder overblijft. Er ontstaat bij steeds meer mensen elke maand een groter tekort.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Fiscus op zoek naar tweede huis in het buitenland

Fiscus op zoek naar tweede huis in het buitenland

De Belastingdienst wil nu ook afspraken maken met Marokko en Turkije over het automatisch uitwisselen van gegevens over vastgoed. Zo kunnen Nederlandse belastingplichtigen die een huis of ander onroerend goed in Marokko of Turkije niet hebben opgegeven bij de fiscus, worden aangepakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Tien onmisbare regels voor iedere belegger

Wat moeten beginnende beleggers nu doen, vraagt Lance Roberts, CEO van Street Talk Advisors, zich af op Pragmatic Capitalism. De markten worden omhoog gedreven door vrijgevige centrale bankiers en willen niet meer geloven dat de opmars gestuit kan worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

De OnVerenigde Staten van Europa in 2 grafieken

Nu het economisch herstel lijkt ingezet en idereen hoopt dat de Duitse verkiezingen stabiliteit in de eurozone zullen brengen is het niet slecht even de structurele problemen van de EU in herinnering te brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Jim Cramer waagt een gokje op Elon Musk van Tesla

Tesla CEO Elon Musk heeft meer details gegeven over zijn Hyperloop-plan. Dit plan voorziet in de bouw van een revolutionair nieuw transportsysteem dat moet toelaten dat mensen zich razendsnel verplaatsen van de ene plaats naar de andere en dat aan een betaalbare prijs.