EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28306 tot 28310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

alles wat je moet weten over het Amerikaanse schuldplafond

Wat je moet weten over het Amerikaanse schuldplafond

Wat je moet weten over het Amerikaanse schuldplafond

Op de financiële markten wordt met afgrijzen het politieke gekrakeel in Washington gadegeslagen over de begroting en de schuldenberg in de VS. Na het sluiten van een deel van de overheidsdiensten volgt binnenkort het nog veel belangrijkere moment van het bereiken van de schuldlimiet. Wanneer daar geen oplossing voor komt, is het verboden voor de overheid om nog meer te lenen op de kapitaalmarkten. Als het Congres geen deal sluit over de verhoging van het plafond voor 17 oktober kan de schade voor de grootste economie van de wereld enorm zijn. Hierbij vergeleken is de ondergang van Lehman Brothers volgens belegger Bill Miller kinderspel.

Lees verder op tone-app.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

IMF pessimistischer over Belgische economie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de groeiprognoses voor België verlaagd. De organisatie gaat in de nieuwste editie van het halfjaarlijkse rapport 'World Economic Outlook' uit van een economische groei met 0,1 procent van het bruto binnenlands product (bbp) dit jaar. In april was dat nog 0,2 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Bert Anciaux wil vervuilingstaks voor kauwgomfabrikanten

Senator Bert Anciaux (sp.a) pleit voor de invoering van een 'vervuilingstaks' voor producenten van kauwgom. Met de opbrengst wil hij de verwijdering van restanten van kauwgom in de openbare ruimte betalen. Anciaux doet zijn voorstel in een schriftelijke vraag die hij een tijdje geleden stelde aan staatssecretaris Melchior Wathelet, onder meer bevoegd voor Leefmilieu.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) stelt zijn groeiverwachtingen voor de wereldeconomie in 2013 en 2014 neerwaarts bij. Zwakkere economische omstandigheden in groeilanden zoals China, India en Rusland worden aangehaald als reden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

De grootste bedreiging van de aandelenmarkten kan deze week beginnen

Blackstone vice voorzitter Byron Wien zei in het begin van het jaar dat een krimp van de winstcijfers de grootste bedreiging voor de aandelenmarkten kan zorgen. Dit jaar zal de gecombineerde winst van de bedrijven uit de S&P 500 terugvallen tot onder de $ 100. Tot op heden is dit nog niet het geval, maar deze week beginnen de cijfers voor het derde kwartaal, aldus Business Insider.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs