EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28306 tot 28310
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Duitse sluiswachters staken landelijk

De staking van de Duitse sluiswachters heeft zich vandaag uitgebreid over heel Duitsland. Waar de afgelopen weken telkens korte tijd in verschillende regio's werd gestaakt, houden sluiswachters nu over het hele land hun sluisdeuren gesloten. Alleen de sluizen van het Noord-Oostzeekanaal zouden gevrijwaard zijn van de acties.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Aantal zelfmoorden in Griekenland gestegen sinds financiële crisis

In Griekenland maken sinds de uitbraak van de financiële crisis duidelijk steeds meer mensen zelf een eind aan hun leven. De hulporganisatie Klimaka maakte onder aanhaling van cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek in Athene bekend dat in 2011 45,4 procent meer mensen door zelfdoding zijn gestorven dan in 2007, voor het begin van de crisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Werk moet een keuze worden, niet een plicht. Briljant plan of krankzinnig idee?

In het Straatjournaal, de Dak- en thuislozenkrant van Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kennemerland, West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel staat deze maand (september) een artikel over het basisinkomen onder de titel  ”Omgekeerde wereld Iedereen krijgt een verplichte uitkering en werken mag, maar hoeft niet. Briljant plan of krankzinnig idee?”

Lees verder op basisinkomen.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Nederlanders hartstikke gelukkig…toch?

Nederland behoort nog altijd tot de gelukkigste landen ter wereld, ondanks de sombere economie.  Dit meldt het World Happiness Report van de Universiteit van Columbia.  Hoera?

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs