EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28316 tot 28320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Dominantie Google loopt gevaar

Er staan grote veranderingen op stapel in de manier waarop wij informatie zoeken op internet. De onaantastbare positie van Google kan dan eindelijk eens stevig onder druk komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Ergste van crisis lijkt achter de rug

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) heeft in september 22.888 vacatures ontvangen, 7,7 procent meer dan in september 2012.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Fed heeft veiligheid op de beurs gegarandeerd tot jaareinde

Het regent nog altijd commentaren op de beslissing van de Amerikaanse centrale bank om tapering op de lange baan te schuiven. Of dit ook een juiste beslissing was, zullen we slechts nadien weten.

Voorlopig moeten we ons tevreden stellen met de commentaren die met de regelmaat van een klok binnenrollen. Zoals van JPMorgan Chase de chief market strategist Thomas J. Lee, een medestander van het Fed beleid. De centrale bank heeft de veiligheid op de beurs gegarandeerd tot einde van dit jaar. Tot en met december zal er van tapering geen sprake meer zijn. Beleggers kunnen dus op beide oren slapen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Hoe China de wereld over neemt : goudbaar na goudbaar

Wie over goud spreekt kan niet om China heen, als grootste producent van het gele edelmetaal en goed op weg om dit jaar India voorbij te steken als grootste importeur.  Verwacht wordt dat ...

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Ex-president verantwoordelijk voor instorting economie Cyprus

De voormalige president van Cyprus, Demetris Christofias, is politiek verantwoordelijk voor de ineenstorting van de economie van de eilandstaat, waardoor een pijnlijk reddingsplan moest worden aanvaard. Dat heeft de parlementaire commissie bekendgemaakt die de verantwoordelijkheden voor de crisis moest bepalen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs