EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28316 tot 28320
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

3 redenen waarom zilver het beter zal blijven doen dan de rest

Beleggers in zilver hebben er mooie weken opzitten. Sinds het diepte eind juni heeft de zilverprijs een stijging gekend van meer dan 30 procent. Het is daarmee een van de best presterende activa op de markten de laatste maanden. En het kan deze trend nog even aanhouden zegt The Wall Street Examiner.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 2 van 2)

“Een overheid (en dus het volk) loopt kapot op rentebetalingen aan bankiers, bankiers hebben volgens zichzelf echter toch nog te weinig geld, en we gaan dat oplossen door nog meer geld te lenen van bankiers.  Nederland gaat binnenkort dus dieper in de schulden bij hun eigen (Rothschild) bankiers, die dat geld voor ons uit het niets toveren, waardoor wij geld krijgen van Nederlandse (Rothschild) bankiers om weg te geven aan Ierse (Rothschild) bankiers”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

JP Morgan vlucht in … goud

Afgelopen vrijdag werd er in alle stilte een zeer belangrijk bericht de wereld ingestuurd. JP Morgan heeft zijn strategie voor grondstoffen gewijzigd naar long posities, voornamelijk basismetalen en koper. JP Morgan sloot ook zijn "verkoop" advies voor edelmetalen. Het ziet er zelfs naar uit dat JP Morgan zelf vlucht naar fysiek goud voor de beangstigende maand september, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Steeds meer palmolie als brandstof in Europese auto’s

Het gebruik en de verwerking van de omstreden biobrandstof palmolie in Nederland is in zes jaar tijd verdubbeld, tot 1,3 miljoen ton in 2012.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Nederlanders hartstikke gelukkig, ondanks sombere economie

Nederland behoort nog altijd tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Ondanks het gesomber van consumenten over de slappe economie.

Nederland behoort nog altijd tot de vijf gelukkigste landen ter wereld. Ondanks het gesomber van consumenten over de slappe economie.

Dat blijkt uit de nieuwe editie van het World Hapiness Report van onderzoekers van de Amerikaanse universiteit van Columbia, zo meldt CNN.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs