EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28321 tot 28325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Syrisch onflict kost publieke en private sector al 16,5 miljard dollar

De Syrische publieke en private sector hebben in het intussen 30 maanden durende conflict in het land een verlies opgelopen van al 16,5 miljard dollar. Dat heeft de Syrische eerste minister Waël al-Halqi tijdens een zitting van het Syrische parlement laten weten, meldt het officiële persbureau Sana. Al-Halqi wijt dat verlies aan "terroristische aanslagen".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

3D ontdekt? 4D komt er alweer aan

Nu dat 3D voldoende doorgedrongen is tot het publiek zodat er al shops worden geopend en er betaalbare 3D printers op de markt komen voor de meeste gezinnen, heeft de industrie al de volgende stap gezet. Na 3D printing is men nu al bezig met 4D printing waarbij de 4e dimensie staat voor tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Waar de Belgische politiek zich mee bezig houdt – deel 2

Vervolg van deel 1.  We moeten toch de zaak Sharifi die de Belgische politiek wekenlang in de ban hield relativeren.  Elk mensenleven telt, in onze ogen toch.  Aldus vervolgen we : 5 jaar geleden kwam deze jonge Afghaan naar België in de hoop op hulp, steun, asiel, een nieuwe toekomst.  In eigen land was zijn leven in gevaar omwille van een bloedvete waarbij hij iemand zwaar gewond had.  Afghaanse gewoonten en gebruiken, zo’n bloedvete, u begrijpt.  Wekenlang heeft dus de Belgische politiek over niks anders gedebatteerd dan over zijn lot.  Inmiddels heeft Navid de Vlaamse taal geleerd, werk gevonden als loodgieter en zelfs een lieve vriendin.  Als iemand het perfecte

posterchild was van een immigrant of asielzoeker die zich 100 procent aangepast heeft, dan was het hij wel.  Dus wat zegt een verondersteld toch menselijke overheid? We sturen die jongeman terug naar Afghanistan, hij was niet op de vlucht voor de oorlog, dus weg ermee.  En zo geschiedde op 1 oktober 2013.  Terug naar een land verwikkeld in een burgeroorlog, dat is het trieste lot dat Navid Sharifi trof, weg werk, weg droom, weg toekomst, weg vriendin.  De politiek is, ondanks enorme tegenstand van de publieke opinie en de pers, blij dat ze ervan af is.  Want : veel dringender bezigheden wachten!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Waarom Spaanse ingenieurs naar Duitsland verhuizen en Ecuadoriaanse naar Spanje

Na een lichte daling vorige maand zijn de Spaanse werkloosheidcijfers opnieuw gestegen. Uit officiële cijfers blijkt dat er in september ruim 25.000 werklozen bijkwamen, een stijging van 0,5% voor een total van 4,7 miljoen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Infographic: De Chinese goudkoorts

De Chinese goudkoorts heeft toegeslagen, want China heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot de grootste goudmarkt ter wereld. Het land importeert meer goud dan India en haalt daarnaast ook meer goud uit de grond dan ieder ander land. De Chinezen willen zoveel mogelijk goud verzamelen. Deze infographic geeft een tijdlijn van de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs