Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 28321 tot 28325
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Hoe inspelen op de stijgende olieprijs

Het conflict in Syrië zorgt voor de nodige spanningen op de markt. Dit is vooral positief voor de olieprijs. De Brent Crude olieprijs steeg gisteren meer dan 3 procent tot bijna $ 115. Een lezer vroeg ons de raad hoe je nu best in kan spelen op deze stijgende olieprijs. Zoals SocGen deze morgen al liet weten, kan de olieprijs bij een escalatie van het conflict zelfs doorstijgen tot $ 150. De volgende aandelen zullen hier vermoedelijk van profiteren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Criminelen kopen vervolging af

Vorig jaar mochten in 6677 strafzaken criminelen hun vervolging gewoon afkopen.  Dit is een grote smaad voor justitie, het slechte voorbeeld geven en het wijst vooral op : de Staat heeft dringend geld nodig, eender hoe.  Dit is België.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Kredietverlening in eurozone krimpt verder

Kredieten aan bedrijven en huishoudens in de eurozone zijn in juli in het hoogste tempo gekrompen sinds de invoering van de euro. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank (ECB) vandaag heeft gepubliceerd.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dreigend parkeerprobleem elektrische auto’s

Parkeerproblemen dreigen voor elektrische auto’s: er zijn steeds meer auto’s, maar nog niet genoeg laadpalen in grote steden.

Het Projectbureau Elektrisch Rijden (PBER) voorspelt dat de komende maanden het aantal elektrische auto’s in ons land ten minste zal verdubbelen. Dit betekent een wagenpark van 20.000 auto’s die met een stekker opgeladen dienen te worden.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Winnaar van de crisis: de seksindustrie.

Er zijn amper sectoren die niet worden geraakt door de crisis. Woninginrichting, mode en luxe artikelen hadden het allang moeilijk, maar nu komen zelfs voedingsmiddelen in het nauw.

Maar volgens De Gids van de Vara onttrekt één sector zich aan de algemene malaise: de seksindustrie, althans de makers en leveranciers van seksspeeltjes en -accessoires.