Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28321 tot 28325
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Finse luchtverkeersleiders staken

De Finse luchtverkeersleiders zijn begonnen met een onverwachte staking. De reden hiervoor is een nakende reorganisatie door de luchthavenautoriteiten, meldt de grootste Finse vakbond van luchtverkeersleiders SLJY.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

“Goudmijnaandelen zijn veel en veel te goedkoop”

Beleggers hebben de handdoek in de ring gegooid wat de goudmijnaandelen betreft, ze zijn gecapituleerd zonder voldoende rekening te houden met de fundamentals. Sprott U.S. Holdings Chairman Rick Rule spreekt in dat verband klaar en duidelijke talen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schuld VS ligt 6 keer hoger dan gemeld

De schuldenberg in de Verenigde Staten bedraagt minstens $ 70 biljoen of 6 keer meer dan officieel wordt gerapporteerd, zo staat op RT.com.

Dit blijkt uit een studie van University of California-San Diego economics Professor James Hamilton, die rekening houdt met alle schulden, inclusief de door de overheid ondersteunende beloftes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

De laatste keer dit gebeurde op de goudmarkt, steeg goud 33 % op 3 weken

Vorige week werden er 23.518 futures short contracts afgebouwd, dit komt overeen met een equivalent van 2.351.800 ounces goud. De laatste keer dat de goudshorts in dergelijk tempo werden afgebouwd, was in de periode 1999/2000. In 1999 steeg de goudprijs met 33 procent nadat het aantal short in deze hoeveelheid werd afgebouwd. Historisch gezien blijft het aantal short contracten hoog, waardoor er nog voldoende ruimte over blijft voor een gigantische short squeeze bij goud, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer Duitsers hebben een tweede baan

Het aantal Duitsers met een tweede job is het voorbije jaar gestegen tot 2,66 miljoen, een nieuw record. De cijfers werden gepubliceerd door het Duitse agentschap voor Werk.