Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 28326 tot 28330
Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schulz: Het is allemaal de schuld van het neoliberalisme

Miljarden euro's en dollars gaan van in secondes van continent naar continent, zelfs als dat sluiting van fabrieken betekent, schrijft Schulz.

Willen we lessen trekken uit deze crisis, dan moet het roer radicaal om, weg van het neoliberalisme, schrijft de sociaaldemocratische voorzitter van het Europees parlement Martin Schulz.

Bron: levensgenieterblog.com
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

Hoog dividend: stabiel inkomen genereren

In mijn vorige advies, Slapend rendement maken, selecteerde ik een beleggingsfonds met een lange staat van dienst en het accent op een hoog dividend. Ook in dit advies wil ik je kennis laten maken met een fonds dat aan deze kwalificaties voldoet. Dit alles weer onder het motto van slapend rendement maken, zodat je vermogen voor je werkt in plaats van dat je werkt voor je geld.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

Geld Griekenland zijn we definitief kwijt

Nog enige weken en dan zijn er de Duitse Bondsdagverkiezingen. Inzet, de herverkiezing van Angela Merkel (CDU). Toevallig of niet, de laatste maanden is het muisstil rond de eurocrisis. Over de armlastige landen Griekenland en Cyprus nauwelijks een woord. Het Europese vakantieseizoen en de verkiezingen in een van de belangrijkste landen binnen de eurozone wiegen de burgers zachtjes in slaap. Zowel de CDU/CSU van Angela Merkel als coalitiepartner FDP van minister van Economische Zaken Philipp Rösler reppen met geen woord meer over de eurocrisis. Te brisant en gevaarlijk zo vlak voor de Duitse verkiezingen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013

'Sterke daling Nederlandse uurlonen'

Dat meldde de BBC zondag op basis van gegevens van de Britse overheid.

Volgens de cijfers gingen de gemiddelde uurlonen in de gehele Europese Unie sinds medio 2010 met 0,7 procent omlaag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 11 augustus 2013