EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28326 tot 28330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Opzegpremie CEO's overheid begrensd op 200.000 euro

De regering-Di Rupo en minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) hebben gisteravond beslist om het mes te zetten in de "gouden parachutes" voor toplui van overheidsbedrijven. De nieuwe CEO's van de NMBS, Infrabel, Belgocontrol, de Nationale Loterij en de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FPIM) moeten het doen met een vertrekpremie van 200.000 euro bruto, gelijk aan 1 jaar van het vaste gedeelte van het loon. Dat schrijven De Tijd, Le Soir en De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Grafieken: Vraag en aanbod in de goudmarkt vanaf 2000

De goudmarkt is sinds 2000 behoorlijk veranderd. Beleggers en spaarders kopen steeds meer goud, terwijl het percentage goud dat gebruikt wordt voor het maken van juwelen in twaalf jaar gehalveerd is. Verder valt op dat centrale banken sinds 2009 niet langer goud verkopen, maar juist goud kopen. Daardoor wordt de rol van sloopgoud steeds groter in het jaarlijkse aanbod van goud.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Joris Luyendijk roeptoetert vooral doem

Joris Luyendijk heeft weer eens wat geroepen over de financiële wereld. 'Dit gaat helemaal fout', zegt hij in een interview in Volzin. Hij heeft het gevoel dat hij naar Tsjernobyl zit te kijken, waar de reactor na de ramp weer is aangezet, zonder dat er iets aan protocol of personeel veranderd is. Hij denkt dat een nieuwe, veel grotere crisis op uitbreken staat. 'Stort zo’n bank in, staan tanks binnen 36u in de straat'.

Barracuda heeft geen idee waarom nieuwsmedia dit oppikken. Luyendijk gaat zo langzamerhand Willem Middelkoop achterna. Die kondigde ook het ene doemscenario na het andere aan, totdat de media erop uitgekeken raakten. Nu hoor je Middelkoop niet meer.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

'VS dit jaar grootste olie- en gasproducent'

Dat meldde de krant The Wall Street Journal donderdag op basis van cijfers van het Amerikaanse energie-agentschap EIA.

De VS produceerde in juli in totaal 22 miljoen vaten olie en gas per dag. De precieze Russische productie is niet bekend, maar het land voorspelde eerder dit jaar per dag gemiddeld 21,8 miljoen vaten naar boven te pompen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Vijftig overheidsmanagers verdienen meer dan Di Rupo

Bij Belgacom, de NMBS en Bpost zijn minstens vijftig topmanagers aan de slag die meer verdienen dan het nieuwe loonplafond van 290.000 euro. Daarmee worden ze beter betaald dan premier Elio Di Rupo (PS), stelt de krant De Morgen vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs