EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28331 tot 28335
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Ferrari verslaat goud

Exclusieve klassieke auto’s zoals Ferrari’s, Bugatti’s en Bentleys stijgen veel harder in waarde dan goud, kunst en vastgoed. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerde wereldwijde prijsindex van luxe-goederen van vastgoedspecialist Knight Frank.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Amerika is wereldkampioen voedselbonnen

Voedselbanken in Nederland krijgen het steeds drukker. Amerika blijft echter wereldkampioen. Het is inmiddels zo erg dat er momenteel meer Amerikanen aan de voedselbonnen zitten, dan er mensen in Spanje wonen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Is het tijd om uw geld van de bank te halen?

U heeft voldoende geld op uw rekening, maar als u met uw pinpas wilt betalen krijgt u van de caissière in de supermarkt te horen dat uw saldo niet toereikend is. Toch weet u zeker dat er voldoende saldo moet zijn. U laat de caissière nog een aantal pogingen doen, maar steeds met hetzelfde resultaat. Oké, dan zal er wel ergens een foutje zijn gemaakt. U laat de juffrouw van de kassa uw boodschappen apart zetten en spoedt u naar de dichtstbijzijnde geldautomaat want die zal het vast wel doen. Aangekomen bij de geldautomaat verwondert het u dat er een flinke rij staat. De één na de ander druipt echter af omdat deze automaat niet schijnt te werken. Nog steeds is uw argwaan niet gewekt en u gaat op zoek naar een andere automaat. U prijst u gelukkig als u er een vindt waar niemand voor staat en u gelijk uw transactie kan doen. U krijgt het al wel héél warm als blijkt dat ook deze geldautomaat u laat weten dat uw saldo niet toereikend is. U laat de boodschappen voor wat ze zijn en haast u naar huis om via internetbankieren te kijken wat er nou precies aan de hand is. Thuis aangekomen moet u constateren dat internetbankieren niet werkt…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Beleggers onzeker door Syrië en Fed

De dreiging van een Amerikaanse aanval op Syrië en een mogelijke afbouw van de steun van de Federal Reserve hangen boven de markt. 

De dreiging van een Amerikaanse aanval op Syrië en een mogelijke afbouw van de steun van de Federal Reserve hangen boven de markt. 

In de Amerikaanse Senaat wordt mogelijk deze week al gestemd over militair ingrijpen in Syrië. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry sloot zondag ook niet uit dat er alsnog een stemming in de Verenigde Naties zal worden gehouden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Economie = emotie

De aandelenmarkten dus, maar eigenlijk àlles wat met geld, investeren, beleggen te maken heeft is gestoeld op vertrouwen, geloof en verwachtingen. Nog altijd moeilijk te begrijpen voor velen : economie = emotie!

Vertrouwen komt te paard maar gaat te voet

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs