EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28351 tot 28355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Willem Middelkoop: the Big Reset

Lees nu de column van Willem Middelkoop. China: ‘Wereld moet ‘de-Amerikaniseren’ en heeft nieuw financieel systeem nodig’.

Lees nu de column van Willem Middelkoop. China: ‘Wereld moet ‘de-Amerikaniseren’ en heeft nieuw financieel systeem nodig’.

De afgelopen tijd heb ik veel tijd gestoken in de research voor een nieuw boek dat begin 2014 uitkomt. In het laatste hoofdstuk kom ik tot de slotsom dat voor 2020 het huidige dollarsysteem, dat sinds 1944 bestaat en in 1971 voor het eerste werd aangepast, een mondiale hervorming behoeft. Deze omvorming, de grootste in de afgelopen 60 jaar noem ik ‘The Big Reset’.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Vakbonden horeca ten strijde tegen elektronische kassa

De vakbonden in de horecasector zijn niet opgezet met de studie van twee Leuvense proffen rond de invoering van elektronische kassa's tegen zwartwerk. Volgens die studie zou dat systeem tot 21.000 jobs kunnen kosten, maar de bonden "hopen dat de politiek zich niet blind zal staren op dergelijke studies en de ingeslagen weg zal voortzetten in de strijd tegen de fraude".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Niets lijkt de opmars beurzen te stoppen

De aandelenbeurzen zijn de afgelopen maanden opgestoomd naar records en geen 'shutdown' of ander slecht nieuws lijkt de opmars te kunnen stoppen. De AEX steeg in de afgelopen 4 maanden met ruim 15 procent, en dat geldt ook voor de beurzen in Parijs en Frankfurt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Europa dreigt in november betalingen te moeten staken

De Europese Unie dreigt midden volgende maand haar rekeningen niet meer te kunnen betalen indien het Europees Parlement deze week geen groen licht geeft voor bijkomende middelen voor de lopende Europese begroting. Dat heeft Commissievoorzitter José Manuel Barroso vandaag aan het Europees Parlement laten verstaan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs