Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 28351 tot 28355
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Criminelen kopen vervolging af

Vorig jaar mochten in 6677 strafzaken criminelen hun vervolging gewoon afkopen.  Dit is een grote smaad voor justitie, het slechte voorbeeld geven en het wijst vooral op : de Staat heeft dringend geld nodig, eender hoe.  Dit is België.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Kredietverlening in eurozone krimpt verder

Kredieten aan bedrijven en huishoudens in de eurozone zijn in juli in het hoogste tempo gekrompen sinds de invoering van de euro. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank (ECB) vandaag heeft gepubliceerd.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dreigend parkeerprobleem elektrische auto’s

Parkeerproblemen dreigen voor elektrische auto’s: er zijn steeds meer auto’s, maar nog niet genoeg laadpalen in grote steden.

Het Projectbureau Elektrisch Rijden (PBER) voorspelt dat de komende maanden het aantal elektrische auto’s in ons land ten minste zal verdubbelen. Dit betekent een wagenpark van 20.000 auto’s die met een stekker opgeladen dienen te worden.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Winnaar van de crisis: de seksindustrie.

Er zijn amper sectoren die niet worden geraakt door de crisis. Woninginrichting, mode en luxe artikelen hadden het allang moeilijk, maar nu komen zelfs voedingsmiddelen in het nauw.

Maar volgens De Gids van de Vara onttrekt één sector zich aan de algemene malaise: de seksindustrie, althans de makers en leveranciers van seksspeeltjes en -accessoires.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dijsselbloem heeft een groot probleem

Dat was een harde conclusie en toen ik terugkwam in Nederland, na een lange periode zonder Nederlandse kranten, was ik benieuwd hoe het rapport in de media was gevallen. Tot mijn verbazing en ergernis heeft het rapport nauwelijks enige discussie of polemiek opgeleverd. Dat is jammer en zorgelijk.