Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28356 tot 28360
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

PRIMEUR: Tesla komt met een goedkope elektrische wagen

Het succesverhaal van Tesla verbaast vriend en vijand. Elon Musk, oprichter en gangmaker van het bedrijf, maakt zich sterk dat hij binnen 18 maanden een betaalbare elektrische wagen op de markt kan brengen. Daarbij wordt gedacht aan een wagen die 35.000 zal kosten.

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

'Griekenland is slechts topje van euro ijsberg'

'Griekenland is slechts topje van euro ijsberg'

Een extra noodlening voor Griekenland is volgens de Duitse centrale bank onafwendbaar. 'Geen verassing, de Griekse economie is er erger aan toe dan ooit', aldus Johan Van Overtveldt, hoofdredacteur van Trends.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Aantal faillissementen loopt op

Het aantal failliet verklaarde bedrijven is in de maand juli opgelopen tot 779, ruim 100 meer dan in de voorgaande maand. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekendgemaakt.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

China’s speelkaart

Volgens berichten begin juli in de media; "De People's Bank of China denkt na over de mogelijkheid om de waarde van de dollar als referentiemunt voor de wisselkoers van de yuan af te bouwen, en te beginnen met goud als hun referentiepunt." Tot nu toe is geen officiële bevestiging hiervan, maar insiders weten dat dit komt."China heeft in de afgelopen vijf jaar goud gehamsterd, zowel door aankoop als productie, als voorbereiding – dit is meer opinie dan feit – om de Yuan met een percentage aan goud te dekken voor als de tijd komt de Yuan te laten zweven."

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Corporatie betaalde interim-bestuurder half miljoen

De noodlijdende woningcorporatie WSG uit West-Brabant heeft interim-bestuurder Peter Ruigrok een maandsalaris betaald van zo'n 60.000 euro.

Dat ontdekte het Financieele Dagblad in het jaarverslag. In totaal streek Ruigrok in 2011 in 9 maanden ruim een half miljoen euro op.