EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28361 tot 28365
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Griekse industriële productie krimpt fors

De krimp was in alle sectoren zichtbaar. Griekse fabrieken produceerden ruim 4 procent minder goederen dan in juli 2012. De productie van elektriciteit zakte met bijna een vijfde. In de eerste 7 maanden van dit jaar nam de productie van de Griekse industrie gemiddeld met 3,2 procent af.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

'Pensioen wordt duurder door plannen kabinet'

Met de nieuwe pensioenplannen van het kabinet wordt het opbouwen van 1 euro pensioen ongeveer 50 procent duurder. Dit stelt het pensioenfonds ABP maandag tegenover NU.nl na eigen berekeningen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

“Goudprijs zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het goud door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het goud trouw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Column Kees de Kort | Totaal gedesillusioneerd

Ondanks het feit dat de Amerikaanse regering en de Federal Reserve er alles aan gedaan hebben om de economie op gang te trekken, valt de groei enorm tegen, vindt Kees de Kort. “Als optelsom stelt het allemaal niet zo heel veel voor.”

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs