Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28361 tot 28365
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 augustus 2013

Bier en wijn vanaf vandaag duurder

Vanaf vandaag kunnen de prijzen van bier en wijn in ons land opslaan. De regering heeft bij de meest recente begrotingsopmaak immers beslist om de accijnzen op bier en wijn vanaf 5 augustus te verhogen, zo schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 augustus 2013

Bedrijfsleiders ontsnappen aan taks op luxewagens

Bedrijfsleiders die met een dure auto rondrijden, kunnen ontsnappen aan de duurdere belasting op bedrijfswagens. Ze moeten daarvoor aan de rulingdienst van de fiscus laten weten dat ze die auto enkel als dienstauto - en dus nooit privé - gebruiken. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

Bron: gelddorst.nl
Geplaatst: maandag 5 augustus 2013

Sentiment onder beleggers positiever – ook over euro

> Beurs, Valuta > Sentiment onder beleggers positiever – ook over euro

Het sentiment onder particuliere beleggers is in juli duidelijk verbeterd. De ING BeleggersBarometer is van 91 punten in juni hersteld naar 105 punten. Met de stand boven de 100 heeft het optimisme weer enigszins de overhand. Beleggers waren in juli positiever over de economie, hun verwachtingen over de AEX en de eigen beleggingsportefeuille.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 5 augustus 2013

'Het Amerikaanse gezicht van armoede is de oceaan overgestoken'

De voedselbank in New York, zoals we die hier ook kennen.

De harde kern van armen wordt niet bereikt, stelt Nederlands 'armoedeprofessor' Godfried Engbersen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tegelijkertijd dienen zich nieuwe risicogroepen aan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 4 augustus 2013

Like-fabrieken misleiden consumenten

De online populariteit van producten en bedrijven wordt in toenemende mate vertroebeld door een soort 'like-fabrieken', waar werknemers worden betaald om pagina's op sites als Facebook te liken. Dat blijkt uit onderzoek van het Britse Channel 4, waar de krant The Guardian over schrijft.