Nieuws / Artikelen met het woord

57820 artikelen gevonden. Artikel 28361 tot 28365
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Horecabedrijven raken niet verkocht

Horecaondernemers die hun zaak willen verkopen of verhuren, moeten steeds langer wachten op kandidaat-overnemers of zien zich steeds vaker gedwongen hun vraagprijs te verlagen. "Het aanbod is groter dan de vraag", zegt Gerrit Budts, woordvoerder van Horeca Vlaanderen, in De Zondag.

Bron: blog.nl
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Autoverzekering via het internet afsluiten

Voor Bespaarwijzer.nl heb ik een artikel geschreven over de voordelen van het vergelijken van autopolissen via het internet. Er zijn een aantal verzekeraars actief die zeer scherpe premies aanbieden.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Valuta ontwaarding

Het is inmiddels wel duidelijk geworden, als een realistische deflator wordt toegepast, de westerse wereldeconomie niet herstelde en niet is gegroeid sinds 2007, maar in reële termen is gekrompen. Ondanks de positieve berichten in de media; de grootste economisch zone, de EU, zinkt in een diepe depressie; Japan heeft zijn toevlucht genomen tot het drukken van yen om zijn rekeningen te betalen, de UK is in een al even precaire positie zoals de VS en anderen.

Bron: alternet.org
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Falend kapitalisme? Multimiljardairs betalen personeel hongerloon..?

Walmart employees are the single largest group of Medicaid recipients in the United States.

Last week, thousands of fast food workers from across the country walked off their jobs to demand a living wage of $15 an hour. Ever since, the Republican talking point machine has been running on all cylinders.

Bron: andereuropa.org
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Kan Spanje hetzelfde bereiken als Ierland en Letland?

De EU en de financiële crisis > Kan Spanje hetzelfde bereiken als Ierland en Letland?

Het IMF publiceerde een rapport over de Spaanse economie en riep daarbij de sociale partners op een akkoord te sluiten om de nominale lonen met 10% te verminderen. In zijn reactie daarop stelde eurocommissaris Olli Rehn de vraag: “En als Spanje nu eens hetzelfde kan  presteren als Ierland en Letland?”