EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28366 tot 28370
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Industriële productie opnieuw lager

De Nederlandse industrie heeft in juli opnieuw minder geproduceerd dan een jaar eerder. Wel was de krimp geringer dan in de eerste helft van dit jaar. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag bekend.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Dit is waarom Europa (en niet de Fed) verantwoordelijk is voor de val van de groeimarkten

Iedereen gaat ervan uit dat een mogelijke 'tapering', een verminderde QE door de Federal Reserve, verantwoordelijk is voor de val van de groeimarkten de laatste maanden. Hoewel de beginnende hints naar 'tapering' de aanleiding is tot de directe crash, is het niet de onderliggende oorzaak, zo staat op Zerohedge.

De oorzaak is Europa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Banken controleren de wereld (deel 1 van 2)

Het Nationaal Hypotheek Instituut dat er aankomt zal met pensioenfondsen – ons pensioen dus – voor tientallen miljarden euro’s hypotheken van banken overnemen.  Die banken krijgen daardoor “meer lucht”.  Hoezo meer lucht? Krijgen noodlijdende bedrijven soms ook “lucht” van de overheid? Zijn banken misschien géén commerciële ondernemingen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Franse centrale bank verhoogt groeiprognose

De Franse centrale bank heeft maandag zijn prognose voor de economische groei in het derde kwartaal verhoogd van 0,1 naar 0,2 procent. Details over de ontwikkelingen waarop de optimistischer visie stoelt, werden niet uit de doeken gedaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Biesheuvel begint beweging voor ondernemers

De voormalige voorman van MKB-Nederland Hans Biesheuvel begint een nieuwe beweging voor ondernemers onder de naam Ondernemend Nederland (ONL).

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs