EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28366 tot 28370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Larken Rose: Hoed u voor de overheid!

Wie is de man met de exotische naam “Larken Rose”? Hij beheert onder meer de site Larkenrose.com. “Debunking the most dangerous superstition” is zijn slogan en hij bedoelt daarmee: de overheid als meest gevaarlijke bijgeloof.

Deze Amerikaan heeft enkele boeken op zijn naam staan en Libertapedia noemt hem:  ”an anti-government writer who was unjustly sentenced to 15 months in federal prison for being a tax protestor.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Obama verwacht akkoord over schuldenplafond

Dat akkoord zou nog op tijd moeten komen om te voorkomen dat de Verenigde Staten niet meer aan haar verplichtingen kunnen voldoen.

''Amerika heeft nog nooit zijn rekeningen niet betaald'', zegt Obama in een interview met Associated Press. ''Ik verwacht niet dat wij zover komen''.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Nieuwe staking dreigt bij Amazon Duitsland

Medewerkers van onlinewinkel Amazon in Duitsland dreigen opnieuw het werk neer te leggen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Als reactor 4 in Fukushima instort, wordt leven op aarde weggevaagd’

Het komt uit de mond van de Japanse diplomaat Akio Matsumura: de nucleaire ramp in Fukushima, de kerncentrale die door de aardbeving en tsunami van maart vorig jaar zwaar werd getroffen, kan uitmonden in een nog grotere ramp die alle leven op onze planeet zou wegvagen. Amerikaanse specialisten delen zijn bezorgdheid.

Het probleem situeert zich voornamelijk in reactor vier van de Fukushima Dai-Ichi site. Duurzaamnieuws schreef er in augustus al over en de problemen blijven zich opstapelen.

Lees verder op duurzaamnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 6 oktober 2013

Zwitserland stemt over basisinkomen voor iedereen

basisinkomen is “een inkomen, gegeven of gegarandeerd door de overheid aan de burgers. Bij basisinkomen wordt over het algemeen een onvoorwaardelijk basisinkomen bedoeld.

Het is hoog genoeg om zonder luxe van te leven. De invoering voor een basisinkomen kan uit verschillende overwegingen worden gemotiveerd.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs